Pages

Support Penaja

Wednesday, February 29, 2012

Gambar Neelofa dari zaman bertudung ke zaman pakai tube skirt

Posted by mykhalis On 11:26 AM 32 comments

Korang tak suka Neelofa?hahha.. kalau suka filem Azura mesti meletup ye tak? Tapi bagi Khalis kegagalan filem Azura sebab Azura ialah filem Jamal Abdillah.. Lagu dia..roh dia.. lagi satu..aduhh.. sepatutnya watak ayah ambikla A Galak ke..yang serius sikit.. ini Afdhlin?

K lah.. kutuk-kutuk pun tak guna,, jom tengok je gambar Neelofa dari bertudung di sekolah kerana cikgu suruh dan gambar neelofa pakai tube sebab jurugambar suruh







32 comments:

xske sgt ngn dy nie..dpt straight a lam sume exm..tp last2 jd artis..xke rugi..glamor kejp je..bkn smpai ke tua..

dia rasa rugi kot kalau tk gunakan kecantikannya

naper yea makin besar makin cantik.. Bertuah kan badan..

dia senior saya ms skolah dulu..cikgu garang giler..tak pakai stokin pn dah kena hambat, kena cubit sampai darah2..mau lofa x pakai tudung..haha

suci je muka masa kecik...

sebab dia rasa masa sekolah je kot waib pakai tudung ni

cantik tu tak kekal ....

pity to her..ade ilmu xdiamalkan.dedah sane sini..jadi simbol seks semata2..
lelaki suke la tengok..bdn mantop..pas2 imagine bkn2..eii,kalau i mintak maaf la..
xredha i wife i body wife i orang lain tgk..nti dah mgeleber sane cni br sebok nk tutup..manusia2..
ilmu tanpa amal ibarat pohon yg tak berbuah..

diazepam without a prescription diazepam 10mg bula - can you buy diazepam online no prescription

buy zolpidem zolpidem dose to get high - zolpidem tartrate peach yellow

buy zolpidem online what is zolpidem 10 mg - side effects stopping zolpidem

buy ambien ambien online no prescription - ambien can it get u high

diazepam 5mg buy valium online usa cheap - diazepam 2 mg half life

buy zolpidem online zolpidem side effects metallic taste - zolpidem ketoconazole

diazepam injection diazepam side effects on dogs - can you buy diazepam online usa

no prescription xanax buy xanax fast delivery - xanax side effects hiccups

valium diazepam diazepam controlled drug usa - diazepam dosage usa

buy diazepam online diazepam 5 mg yellow - diazepam 10 mg snort

ativan lorazepam ativan pills side effects - side effects to ativan

diazepam drug diazepam 10mg tablets sale - buy cheapest diazepam online

lorazepam online buy lorazepam next day delivery - how to buy lorazepam online

ambien no rx buy ambien sleeping pills online - ambien and alcohol lethal

ambien online no prescription discount on ambien cr - ambien side effects liver

buy carisoprodol online carisoprodol class - carisoprodol synthesis

buy generic valium online buy valium online from china - diazepam valium muscle relaxer

Padam lah page ni, neelofa dah pakai tudung dah, jgn sebar aib org .. tolong la padam

Ni lah mulut mcm kaki mengumpat. Comment tahun 2012. Tu lah manusia xdpt tau masa dpn. Skrg dah thn 2017 tgk neelofa cantik tertutup. Bini kau masih tertutup atau sebaliknya skrg disebabkan mulut kau tu?

ping

There was an error in this gadget

yang best di sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...