Pages

Support Penaja

Saturday, March 3, 2012

panasss!!! Gambar seorang budak perempuan melayu islam dan beberapa orang budak lelaki sambil pegang arak di hotel tersebar

Posted by mykhalis On 10:22 PM 10 comments

Sial betul pompuan ni.. ayat baik punye.. sape nak bertanggung jawab ni? Khalis dapat gambar ni di facebook.agak tersebar arr..

Khalis yakin budak ni melayu dan islam berdasarkan gaya dia bercakap..

10 comments:

noleh tak blog ini kembali ke normal..pening la nak bca.. dan membuatkan rang lagi tak suka datang..layout lama lagi senang,..tak payah nak buka new tab...terus bca,,,peminat pon suka

ni gambar lama ni..tahun lepas dah tersebar..
lagi satu, kalau nak buat artikel, takyah maki hamun..sial tu pun di kira maki
jaga bahasa sikit bila menulis

peehh..memalukan..sedih lah mak pak kau dek...

alahaiii..bebudak sekarang, nak mabuk ke, nak maksiat ke, semunyik2 la skit... kalau nak bangga pun, pls... dengan komuniti "nakal" ko aje, takyahlah post bgtau satu dunia.

takat mabuk pegang chivas... ape barang, ingatkan ko join bartendering competition ke... mixology ke...

Agaknya anon kat atas ni salah sorg dr dlm gambar kot..eh aku pn anon jugek

http://anyscheckers.blogspot.com/

ni blog dia. jengah sikit bagi traffik..haha

budak ni pon blogger jugak da...entah entah anon kat atas tu die le tew

hahaha.
saw her blog.

die ade misai... hahahahahaha...

mabuk 2 bkn maksiat ke...xfham ngan bdk2 zman skrang..dah salah 2 salah r jgk..nk bela2 diri lagi..

ping

There was an error in this gadget

yang best di sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...