Pages

Support Penaja

Sunday, February 26, 2012

Cikgu tertayang cerita lucah

Posted by mykhalis On 5:36 PM 2 comments

Sebenarnya ianya tidak mustahil berlaku pada pengguna notebook. Tapi sebelum itu, Khalis nak tanya.. perlukah Khalis tulis

( INI ADALAH ENTRY MENGANJING DAN PERLI?)


bagi artikel mengenai Lynas sebelum ini?heh..bukan apa..Khalis dah tulis sarcasme mode on dah.. takkan la tak perasan lagi.. y so serious?

kita kembali pada cerita k? cuba bayangkan cikgu ni nak wat power point presentation. Tiba2 komputer sekolah rosak. Lepas tu dia gunala komputer sendiri. Menggunakan projektor dia dengan kantoinya menayangkan filem lucah.


Mujurla dia sempat dia padamkan..tapi terlambat dah sebab anak murid dia dah tengok sikit. Akibatnya.. dia dipanggil oleh Pejabat Pendidikan Wales dan kemungkinan digantung kerja.. Itulah nasib malang james cooney 35 tahun

2 comments:

Hai khalis, lama tak kumen.. Pasal anon yg xpaham erti nganjing ngan sarcasme tu memang nampak sangat 1st time masuk blog khalis kot. Wa pun baru je folo blog ni dalam setahun lepas tapi dah tau sangat gaya khalis menulis.. Siap komen panjang2 plak tu. Kelakar la rasanya. Xpe la..xde jejas apa2 pun kat blog khalis.. keep it up...

biase je..klau suma org fhm sarcastic x best la pulak

ping

There was an error in this gadget

yang best di sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...