Pages

Support Penaja

Thursday, March 1, 2012

5 sebab konsert Erykah Badu perlu diteruskan

Posted by mykhalis On 1:15 PM 12 comments

Haaa..hambikk ko.. kan dah kena bodoh lagi.. Lepas ni nak panggil bangang pulakke?

Dengar sini.. Dan berapa kali aku cakap.. kita jangan cepat sangat percaya dakyah pembangkang..Jangan! Jangan! Jangan! degil. Apa dah jadi sekarang ni? Satu dunia anggap Malaysia negara ekstrimis.. pengganas agama.. pelampau.. tak open minded.

Camnila.. meh aku bagi tau.. sebab apa aku panggil korang bodoh!!


Kerajaan banyak luluskan konsert.. kenapa Erykah Badu tak boleh??

Sebab hina agama? Dengan apa? bertattoo??

kamon la.. Meh sini aku imbas artis lain.. korang tengok..diorang ni masuk Malaysia tak kena banned pun.. OK je??tak prcaya??


Elton John.. Adam Lambert.. Gay lagi.. so? gay tak hina agama? gay ni bukan sahaja agama.. nilai kemanusiaan pun hina pun korang tau tak? tapi kerajaan kita bagi.. korang tau gay tak? Penyanyi atas pentas tu suka main bontot laki sama laki.. (maafla..kalau kasar..) tapi dapat je permit?? apa? gay ok? kita tengok next!!


Wonder Girl.. Avril Lavinge.. alaa.. kiranya artis seksi.. korang ingat tak konsert satu Suara? PM kita pun ada tu.. korang tengok pakaian Wonder Girl? skirt pendek tu.. gelek-gelek bontot.. ketat? watt?? tak kena banned pun? kenapa? seksi tak menghina agama Islam ke? garis panduan atas pentas tu islamik sangat ke? Badu ni tak seksi pun beb.. korang tengok pakaian dia.. lagi elok dari Inul masa datang Malaysia la!! doww


Tak cukup lagi? camne dengan, Justin Bieber? dia datang bawak awek beb.. berkepit kat lapangan terbang.. bawah umur lagi tu.. Korang ingat dia datang tidur bilik asing ke? kompom la romen-romen di Malaysia.. kerajaan tak kesah pun.. Lulus je datang? Erykah badu? mana ada datang dengan pakwe dia..


Tattoo dia bukan kekal.. permintaan semata-mata.. Korang tengok Embun? babak Ummi Aida kena perkosa dengan jepun? Sofia Jane berkemban tepi sungai nampak spender? Maya Karin berpeluk dengan Aaron Aziz atas katil? tak kena haram pun?? kenapa? babak romen..babak skodeng tu tak menghina islam ke? boleh je lepas.. tak kena haram pun?? wattttt


Last sekali.. Kenapa The Star gunakan gambar badan Erykah Badu bertatoo??cuba korang google image.. 2 line pertama takdepun gambar bertatoo.. kenapa guna gambar yang kompom orang islam mengamuk? Sebab Dato' Rais nak jadi hero mempertahankan Islam? Sebab saja nak bagi suasana hangat?dari orang tak kenal jadi kenal? pikir la sendiri

JADI..KESIMPULANNYA.. KALAU SEMUA KAT ATAS KERAJAAN LULUSKAN..BENARKAN..KENAPA SEKARANG BARU NAK SEKAT??? KENAPA NAK BANTAH?

INI SEMUA SALAH PAS! DAP! PKR! HARAKAH.. ASYIK MEMBANGKANG JE KERJANYA. DAH KERAJAAN KENA IKUT CAKAP DIORANG!! betul tak??



Sarcasm Mode ON!!!!

12 comments:

Terbaek..spe x paham mmg keldai

hoho sangat best!! sentap! :D

penulis ni memamgn bangang.. tak faham agama..bodoh!!

sekarang nampak lagi macho.. tak pernah pegi mana2 konsert pun

Saudara khalis... sebenarnye bagus... bila parti kerajaan cuba buat langkah yang bagus, tetapi orang lain pandang serong.... x salah memperbetulkan bende2 mcm2 tu... yang dah lepas tu x boleh di undur balik... so we looking forward of the reality... memang dah banyak orang kapir menghina kita..Bila kita dah nampak bende mcm ni berlaku x kan still nak berdiam.. so memang betul banyak konsert sebelum nie yang agak di luar batasan...tetapi bila nama tuhan kita di perlekeh kan itu agak melampau bg sy..

tak paham ke sarcasm tu ape?wakakakakaka..

aku layan gak blog lucu menarik ni.tp penulisan kali ni agak bebal n penulisan yg tak berfikir.guna hak berfikir sebelum hak bersuara bro..puihhhh

sanfizalo ni budak belom khatan ag erk..haha...berfikir sebelom berbicare la bhai

en. khalis peluru...mane awak tau dorg 2 bantah ke x, dorg de ckp kt tepi telinga awak ke dorg bantah, nk kuarkan dlm tv, media sape yg pegang,
kompom2 xlps, ckp lebih2 kena tgkap, yg luluskan konsert2 ni pn puak2 yg awak suke 2 gak, ape la awak ni, org hine2 tuhan awak awak ble sokong, same la mcm org tepek taik atas pale awak lps 2 awak ckp time ksh kt org 2...

ni pesen bangang ape la admin buat. konon nak main sarcasm. tapi sendiri komen pakai anonymous sebab nak kasi artikel macam gempak

macam lah tak tau yang anon tu admin sendiri. tak sangka pesen blogger macam ni pun ada

sebelum ni macam lah tak tau yg ruang komen blog ni senyap sunyi. tetiba bab sarcasm konon konon kecoh, padahal admin sendri jadi anonymous

kahkahkah

perghh..taksub sampai menuhan kan obe ko ek? knp? ingat aku nak wat fake profile lepas tu komen bangang kat beautiful nara?ohbulan? kemudian tuduh orang lain?lol..at the same time promote free.. bangang..

ping

There was an error in this gadget

yang best di sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...