Pages

Support Penaja

Wednesday, February 29, 2012

Selamat Datang ke Wajah Baru Blogslucumenarik

Posted by mykhalis On 2:15 AM 14 comments


Alhamdulillah..blogslucumenarik dah cecah setahun dah.. Rasanya, kalau tak silap, ini adalah kali ke 6 Khalis tukar template untuk blogslucumenarik. Dah dekat 4 jam godek-godek. Yup. I'm noob.

Dan syukur jugak. buat kali pertama.. Khalis punya blog dah cecah 30ribu pageview sehari.. yess.. semakin hari semakin puas. 

Mungkin Khalis ingin mintak satu je.. blog ni ada orang tak ek?heh.. bukan apa.. pengomen tak ramai.. tak best ke apa nak komen kat blog ni? Lepas tu..korang tak promote ek blog ni kat member-member?ape arr.. kata hari-hari bukak..promote2 la ek..

Bukan apa..semakin hepi Khalis berblogging semakin banyak update hari-hari.. Ohh..kiranya maafla ek kalau terlalu banyak. Korang tau je la kerja mengadap komputer. memang banyak sangat masa lapang.

Oklah.. tq sbb singgah kali pertama dan terus singgah lagi dan lagi.

pss// awal-awal ni kalau rasa berat sori la,, nnt ringan la..heh


14 comments:

Lagi suka yg sblm ni.. sb yg ni kena bukak satu2 nak baca.. leceh cket.

tapi dia wat jadi loading lambat..sbb kena tunggu gambar banyak2..nnt lama2 biasala.heh

suka yg ni sebab xlambat loading. Saya pun suka tukar2 template.hahah.

yg lama lg better... sbb tak kena bukak satu2 kalau nak baca... nak yg lamaaaaaaaaaaaa

aku dah promot dah khalis.. hahahahhaha..

wah berubah sudah..... tapi suka lagi yg lama huhu....

cool gila template baru ni... makin mantapppp wooo bloggg ni :D

slalu tgk,kdang2 mls nk komen jer,hehehe...like perubhan yg ni..teruskan berblogging..cayok2 pak cik khalis..=)

nak yg lama.....sbb utama aku baca blog ni sbb user friendly,xyah klik 1-1 utk setiap pos,just scroll down je.tp kini...semuanya tiada lg...hanya tinggal kenangan...uwaaaaaaa...nak yg lama, nak yg lama, nak yg lama,nak yg lama,nak yg lama,nak yg lama,nak yg lama,nak yg lama,nak yg lama,nak yg lama

bru je smlm xdtg..dh brtukar wajah..cpt btol..hehehe..wlupn sy xkomen,tp sy skmo bkak blog khalis..dun wori..btw,kipidup..^_^

lecehnya nak klik satu2..leceh!! tak suke...tak suke..

sebab anda jarang reply komen orang!

hmm.. ok la ni. tapi jgn letak bnyk gmbr ngeri2. gatal kulit kepala tengok..:P

sikit2 je.. khalispun tak larat nak tengok ngeri2 ni

ping

There was an error in this gadget

yang best di sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...