Pages

Support Penaja

Thursday, March 1, 2012

Jangan percaya apa yang korang nampak

Posted by mykhalis On 2:57 PM 23 comments

Jujurnya? Khalis dah faham perasaan seorang blogger yang memang pandai dengan entry sarcasm. Manusia memang tidak suka membaca apa yang dia rasa tak kena dengan minat dia.. Mereka baca apa yang mereka suka sahaja.. Sebagai contoh.. dalam seminggu Khalis cuba buat artikel perli atau sarcasm dengan tulis perkataan sarcasm..


tapi tetap orang tak faham..

Khalis ingat nak jadi blogger lucah 100% lepas ni.. lagi aman dan tenteram.. betul tak?

pergh.. camne.. selera tak? itu biasa la beb.. korang tahu tak nama blog ni sah dan tak sah.. rasanya apa maknanya? ape?takde makananya!!cehh.. Khalis buat blog supaya korang baca.. siasat semua fakta.. bukan bila Khalis tulis kalau fakta tu tak betul korang terus maki..

INI BUKAN LA BODOH
KO STUDY BALIK LA BANGANG

No.. ini blog supaya bila korang baca.. korang was was,,korang cari la bukti.. korang akan rasa kepuasannya.. Khalis suka google image bila bukak blog orang lain.. nak tengok betul ke apa yang dia cerita dengan apa yang orang lain kongsi.. bila korang dapat kantoikan..korang akan rasa puas hati gila

jadi.. dah sukala tengok gambar kat atas?

ni sambungannya..

camne? seronok???

23 comments:

Aku sokong!! Aku sokong 2012% ko jadi blogger lucah...:-P

terima kasih.. rupanya tak susah nak cari bahan lucah..heh

pakcik wat sarcasm post jugak la cik teddy..huu..tapi kali ni tak tulis.hehe..

Hehehe..cam entry luahan lepas geram jek ni Khalis??
apa dh jadi?? =P

diazepam online diazepam 10 mg ohne rezept - diazepam 5 mg buy usa

buy diazepam online buy diazepam cheap online - diazepam 10 mg wiki

valium online drug test kit for valium - price for 10mg valium

buy zolpidem online zolpidem tartrate no prescription needed - picture of zolpidem 10mg

how to buy xanax online legally xanax street price 2012 - how to buy xanax online in ireland

diazepam overdose diazepam dosage maximum dose - drug group of diazepam

buy diazepam online much valium anxiety - can you buy valium over the counter

buy diazepam diazepam in dogs and cats - diazepam dosage eclampsia

xanax without a perscription xanax drug contraindications - generic xanax pill id

buy generic valium no prescription valium dosage back spasm - 5mg valium street price

lorazepam mg dosage of ativan for anxiety - ativan side effects frequency

xanax depression drug interactions celexa xanax - alprazolam 0 5mg eurofarma

alprazolam online xanax extended release generic - best site buy xanax online

xanax alprazolam xanax cause high blood pressure - xanax effects for recreation

ambien online pharmacy ambien sleep driving kennedy - order ambien online no prescription

ping

There was an error in this gadget

yang best di sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...