Teka -teki blogslucumenarik.. ganjaran topup RM 10 untuk siapa dapat jawapannya

Baiklah..ini adalah soalan teka-teki Khalis.. sebabnya? Khalis rasa gembira sangat dengan korang dan blog ni. Lagipun dah lama tak main teka teki ye tak?

Soalannya ialah..

Apa yang akan berlaku selepas gambar ini.. korang boleh komen di facebook komen atau di ruangan komen blog..

Syaratnya mudah sahaja.. jangan google image.. Khalis percaya kat korang..itu je. Malas la nak haramkan duit topup..korangpun buat telipon awek je..cehh..pada pengguna postpaid..korang bagila orang lain ek.. oklah.kalau ada jawapan yang sama, Khalis akan pilih yang pertama jawab..

inilah gambarnya

silalah jawab ek..korang teka je apa yang akan berlaku selepas ni..hehehe..

tarikh tutup.. ermm.. esok sebelum pukul 12tghari

Comments

Princess Comey said…
hurm.. apa akan jadi ye?? ha!! jadi apa yang dia na jadi lepas gambar ni.... huhu... ta tahu la Khalis...
haiwan tu tendang anjing yang na makan dia kot.... =)
mykhalis said…
yeke?anda yakin??hehe
Anonymous said…
Kdua haiwan itu bcium mulut dan bdamai. Kmudian dtg parameswara melihat kjadian nie lalu mmbuka ngri mlaka.
mykhalis said…
jawapan yg kreatif
naqib faiz said…
photoshop je tu khalis
naqib faiz said…
khalis, teka teki aku ko tak jawab lagi bro.. bila tarikh lynas bukak?
Anonymous said…
mak gizelle tu datang tolong anak dia pastu,kalo betul khalis reload no ni 0195339455 celcom ye.mira nak tido la besok ada kelas..maleh nak tunggu.
mykhalis said…
naqib..diorang dah beroperasi..dah dapat lesen sementara
naqib faiz said…
ok2. thanks for the info. stail la anon 11:08 hahaha
Anonymous said…
Anjing tu kne sepak laju2 kat muke die.
secret lover said…
gizelle tendang anjing :)
nur anis said…
dia tak jadi makan kot...kena sepak ke..tak pun memang tak digigit pun sebenarnya..
X jadi ape ape sebab ia gambar

Popular Posts