Pages

Support Penaja

Thursday, March 1, 2012

Teka -teki blogslucumenarik.. ganjaran topup RM 10 untuk siapa dapat jawapannya

Posted by mykhalis On 11:51 PM 13 comments

Baiklah..ini adalah soalan teka-teki Khalis.. sebabnya? Khalis rasa gembira sangat dengan korang dan blog ni. Lagipun dah lama tak main teka teki ye tak?

Soalannya ialah..

Apa yang akan berlaku selepas gambar ini.. korang boleh komen di facebook komen atau di ruangan komen blog..

Syaratnya mudah sahaja.. jangan google image.. Khalis percaya kat korang..itu je. Malas la nak haramkan duit topup..korangpun buat telipon awek je..cehh..pada pengguna postpaid..korang bagila orang lain ek.. oklah.kalau ada jawapan yang sama, Khalis akan pilih yang pertama jawab..

inilah gambarnya

silalah jawab ek..korang teka je apa yang akan berlaku selepas ni..hehehe..

tarikh tutup.. ermm.. esok sebelum pukul 12tghari

13 comments:

hurm.. apa akan jadi ye?? ha!! jadi apa yang dia na jadi lepas gambar ni.... huhu... ta tahu la Khalis...
haiwan tu tendang anjing yang na makan dia kot.... =)

Kdua haiwan itu bcium mulut dan bdamai. Kmudian dtg parameswara melihat kjadian nie lalu mmbuka ngri mlaka.

khalis, teka teki aku ko tak jawab lagi bro.. bila tarikh lynas bukak?

mak gizelle tu datang tolong anak dia pastu,kalo betul khalis reload no ni 0195339455 celcom ye.mira nak tido la besok ada kelas..maleh nak tunggu.

naqib..diorang dah beroperasi..dah dapat lesen sementara

ok2. thanks for the info. stail la anon 11:08 hahaha

Anjing tu kne sepak laju2 kat muke die.

dia tak jadi makan kot...kena sepak ke..tak pun memang tak digigit pun sebenarnya..

X jadi ape ape sebab ia gambar

ping

There was an error in this gadget

yang best di sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...