Pages

Support Penaja

Thursday, March 1, 2012

Soalan yang 99.99% orang perempuan tak dapat jawab dengan tepat

Posted by mykhalis On 4:05 PM 4 comments

Korang layan tak Desperate Housewife? Khalis dengan wife hari-hari layan.. ni tengah tengok la ni.. Khalis tengah geram dengan perangai Lynette scott.. mana tak geramnya.. tak boleh ke dia hormat permintaan suami dia?

Dan orang perempuan selalu merasakan tercabar... jadi Khalis nak wat ujian.. soalannya Khalis tulis kat bawah.. dan Khalis yakin dari 10 orang Khalis tanya.. 10 orang takkan bagi jawapan yang betul dan tepat.jangan nak bagi alasan.. cuba jawab dengan padat dan tepat..

Soalannya ialah

nak nombor telepon boleh tak??

4 comments:

hahahahahaha....bro,akan ade pompuan yg akan bg jwpn kpd soklan ni...cuba tny soklan ni pade ejen MLM or ejen personal loan bank...

HAHAHA! untunglah lau dapat...

kalau ada sebab2 yang betul, saya akan bagi je number telefon saya.

ping

There was an error in this gadget

yang best di sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...