Berita Menarik : Ratu cantik kanak-kanak ingin bersara ketika berusia 6 tahun

Kalau nak tahu siapa yang Khalis maksudkan sila rujuk artikel budak perempuan tercantik diugut bunuh


Tapi itulah Eden Wood..memenangi lebih kurang 300 pertandingan ratu cantik kanak kanak merasakan sudah tiba masanya untuk dia bersara. Hidup dalam tekanan dan tiada mereka yang mampu menandinginya dipentas membuatkan Eden merasakan dia perlu bersara dari bertanding pertandingan ratu cantik kanak kanak.

Apa yang dihajatkan ialah bakatnya di ketengahkan ke peringkat lebih tinggi. Ditemual dalam rancangan Good Morning America, Eden yang juga baru sahaja melancarkan single terbarunya berkata.. " sudah tiba masanya saya meniggalkan sesuatu ketika saya disayangi macam Oprah. Saya tak mahu saya meninggalkan dunia peragaan kanak-kanak ketika saya sudah dibenci."

Rasakan.. baru umur 6 tahun dah pandai nak rancang masa depan.. Khalis rasanya mula pandai nak rancang masa depan masa rancang nak kahwin 3 tahun lepas.. Barula pandai nak jimat. nak berniaga betul2.. takdela enjoy je..korang camne?dah rancang atau..alaa.. student lagik..dah habis belajar nanti rancangla..

Comments

misz farahniza said…
wow..
siyes takde siape yg ley lawan dye..???
CikRangers (CR) said…
aduhai..cian..kocik2 dan tertekan.patut nya bdk2 baya dia ni enjoy main je lgi.hehehehe
eiYja_cHum3yl said…
dlm perancangan ni...ehek2...
lisa lis said…
budak ni mmg berbakat~ tp syg kanak2 lagi ni tp dah hilang jiwa kanak2x..
cian wooo~
yatie Awang said…
hebatkan kanak2 ni, pemikiran yg cukup matang, kalau kita tenga main pasir, masak2 lagi kan?
ntah bila la nk start berjimat ni,asyik enjoy jer...hehe
cik sakdi said…
haha dulu ckap kalau kite umo 20 mesti dah kumpul duet, ni xade peningkatan pon. eh cantek gler budak ni.mst kaye. hehe
kucarkacir said…
budak ni takde kehidupan seperti kanak2 normal..
Awan Biru said…
Omak ai. Banyak juga anugerah dia dah menang.

Popular Posts