Pages

Support Penaja

Friday, July 22, 2011

Facebook tak boleh log in

Posted by mykhalis On 3:47 PM 4 comments

Setelah menghadapi masalah ni hampir sejam.. Mood memang berubah sangat.. bukan nak sangat facebook, tapi Khalis suka selang selikan dengan facebook sambil berblog.. argghh..

Khalis nak maki hamun gak sebenarnya.. Sebab kebanyakan pelanggan datang cc wajib buka Facebook. Maknanya kalaufacebook dalam maintainance takdela orang nak main internet walaupun semua website leh access..

Peliknya,, hanya pc utama di kaunter sahaja.. Semua client pc boleh. ni yang tambah pelik ni.. Mungkinkah virus 'how are you?" Khalis bimbang pekerja Khalis je yang melayan.. lupa nak pesan jangan balas kalau orang msg omputeh..

Cuba tengok di google.. semua nasihatkan agar bersabar je.. tak perlu reinstall apa-apa.. tak perlu format.. tapi betul ke?? kenapa kena kat PC admin?? sori.. entry ini tak lucu dan tak menarik..hehe

4 comments:

pc kat umah pun kena..tak tahu kenapa..

selamt la xlayan tdi.. pelik gak tibe2 mmber cakap omputih.. haaha

pelik gak member hantar "how are you",tak pernah2 bertegur, tetibe jek..
fb dah sewel agaknye, hahaha

hahaha.. security fb dah xpower lg la :)

ping

There was an error in this gadget

yang best di sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...