Pages

Support Penaja

Wednesday, July 20, 2011

Gambar Lucu : Kalau dah tak tahan sangat panas

Posted by mykhalis On 2:10 PM 10 comments

Khalis tak pasti bagaimana di tempat lain. Tapi sekarang ni kalau di Kuala Rompin,, cuaca memang panas sungguh.. Kemudian hujan lebat di petang hari. Untungnya la orang kerja pejabat kan? sejuk je memanjang,,tapi tak jugak putih putih..hehe.

Apa yang korang lakukan kalau panas sangat sangat? Kalau kebiasaannya mandi jerla jawapannya. Minum air sejuk.. takpun pergi tepi pantai cari ABC ke..Laici Kang ke.. best best..

Tapi cuba tengok mamat ni.. Exam dah dekat.. nak keluar nnt tak belajar pulak. Nak pergi library wat sakit hati je tengok couple-couple wat post nak bermanja.. berbisik bisik..cuit mencuit.. memang tak boleh study camtu.. Jadi?


kalau tak sejuk lagi tak taula.. tapi yang pasti habisla berlengas rumah tu nanti..

10 comments:

alah, org kat padang pasir rilek je. hehe

waaaa...gile panas...haha..

sama la...kt sni pun panas sgt2....

uik cuak aku bro...baik de berendam j dlm air batu..kih kih kih

ahaa.. satu keje plak nk ngemas umah nanti.. bek beendam dalam ketul ais je.. penuhkan bath tab ngn air batu pastu berendam.. konpom tak panas.. haha ^^

tgk gmbar leh tahan lg. xde la nak gelak. skali bca ayat terakhir khalis.. "berlengas" memang xley blah. terus gelak. nasib baik ambo blogger klate, pehe la berlengas tu gapo. blogger lain gano eh khalis?

"tentera semut api datang!!!! membawa kerengga"

baik beli ais kering je..tak pun beli ais banyak2..macam rugi je beli ais krim..

ping

There was an error in this gadget

yang best di sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...