Pages

Support Penaja

Monday, July 18, 2011

Review Pemenang Segmen Bersama Khalis

Posted by mykhalis On 5:45 PM 9 comments

Alhamdulillah. Khalis dapat penyertaan dari 30 orang sahabat blogger.. terima kasih banyak-banyak memandangkan Khalis bukanlah rajin untuk menyertai mana-mana segmen.

Tapi apa yang Khalis syukur sangat sangat selama jadi blogger ialah ramai yang pernah tegur Khalis 4 ..5  bulan dahulu masih setia menegur Khalis di blog ini. Cuma rasa terkilan terdapat ramai juga sahabat blogger hilang terus dari arena blogger seperti cekodok.. miss shikio.. ramai lagila.. maaflah kalau ada tak sebut..

Khalis pilih berdasarkan cara mereka review blog Khalis.. ada yang panjang.. ada yang pendek..ada yang puji sahaja.. ada yang kutuk sekali..semua Khalis suka.. dan khalis harap readers dan blogger boleh ziarah blog yang Khalis akan reviewkan. InsyaAllah.. mungkin dari seorang readers anda berjinak-jinak nak jadi blogger..boleh saling tolong menolong.. Pada readers..dunia blog bukanlah dunia seorang diri.. ianya merupakan komuniti tanpa sedar.Percayalah..kalau sehebat manapun kita sebagai blogger,, kalau sombong,,susah nak rasa nikmat berbogging.. syok sendiri je  nanti.. sendiri tulis sendiri baca.

Khalis hari ini memilih untuk review


Khalis mengenali top atau nama sekarang Taufiq Arifin melalui kerajinannya mengomen blogger-blogger lain.. masa tu dia guna gambar profil rambut panjang. Kali pertama Khalis komen blog dia terus dia membalas komen.. dan begitulah..

Nak komen pasal blog? dia suka guna warna gelap.kalau dulu latar belakang blog dia guna gambar gajah.. sekarang sudah alam semesta. Khalis jujur cakap ni.. tak pandai nak review2 ni.. tapi yang menjadikan top ni best sebab ramai awek termasuk golongan ibu-ibu komen kat dia.. malah artispun  ada komen kat blog top ni tau.. So.. tunggu apa lagi.. jom tambah sahabat blogger.. kepada readers nak tau apa pendapat top mengenai wanita berdada besar? wahaha..leh baca blog ni..

Gud luck top!!.. semoga blog kita berdua mampu bertahan selama mungkin..

9 comments:

lupa2..Ya Allah,, Khalis dah masukkan

haha..lawak la khalis ni..tp biasa lah..orang laki mmg kurang pndai skit bila nk bg komen pasal lelaki lain..lol

gudluck tuk khalis~~~ pas ni kompom khalis mkin sibuk utk bfikir mcari entry yg dluar kotak fikiran~ chayok2x..

gud luck utk khalis jugak..

wah.. aku direview oleh blogger femes la.. malu aku.. trasa kerdil sangat2... hehehe.. btw thankz mr khalis.. yup hope kita sama2 dapat bertahan kn :)

top nie rajin balas kunjungan..:)

ping

There was an error in this gadget

yang best di sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...