Siapa Guna Google+

Di katakan Google+ akan lawan facebook. Sebelum itu blog ini tak berhajat nak jadi blog tech k?Sebab Khalis buta sikit pasal teknologi ni.Malahan ketika semua rakyat Malaysia sudah bertukar pada facebook, Khalis masih lagi bermain tagged dan friendster. Buat akaun tapi tak pandai guna.

Jangan la bila dah masuk google+ rupanya just invite je..takdepun pengguna aktif..alone forever la pulak..

Kini revolusi terkini pulak mengatakan Google+ akan mengancam facebook. Malah nak ada akaunpun melalui jemputan.Maknanya kita tak boleh suka saka la kot. Khalis takde orang nak jemput. jadi baca baca camtu jerla.

Ada tak sesiapa nak kongsi mengenai google+ ni..Ataupun tunggu dulu. Setahu Khalis mereka yang hari hari main FB ni sebab nak main game.. poker ke,, cityville ke.. betul tak? google+ ada games tak?

Comments

ArulchelseA said…
aku tk de lg bro..kih kih kih
~~Ticer Wann~~ said…
tak tau mende pun... sangat ketinggalan..huhu
H.J said…
gugel pom best gak...
Wanie Affandi said…
macam2 dah skang...hahahhaa..
Cik TeN10 said…
ohh google+ pulak.. macam2 kan.. lepas ni ntah ape plak muncul..
iniialahaku said…
still dalam test mood lagi...xrmai bleh sgn up
~SaL IjOu~ said…
aduh..mcm2 da skrg kan~
pernah dengar pasal benda alah ni... hehehe... tapi lom berminat n belom ada sape lagi mengahsut aku guna benda ni... hehehe
cik sakdi said…
xtau pon ade google+ ni. hehe
Anonymous said…
sama jugak...xtau jgk...hehe
puteri_kebayan said…
btul khalis. bkn nak wat apa pon on9 fb..smata2 game... sy men farmville + cityville ;)

kaya raya beb. hari2 kutip hasil tanaman n sewa..hihihi
chechoki said…
google+ maybe, maybe la kan.. maybe akan mnjadi evolusi baru dlm sosial networking ni (menurut bberapa pihak)

sebab google+ mcm facebook+twitter.. kalo btol la mcm tu, mmg cool ah! tapi i lom try gak bnda baru ni.. :p

Popular Posts