Pages

Support Penaja

Tuesday, July 19, 2011

Review Pemenang Segmen Bersama Khalis

Posted by mykhalis On 1:31 PM 5 comments


Nampak tak header dan link kat atas.. Kalau korang nak cari seorang sahabat blogger yang rajin dan peramah sila bagi sokongan pada Lisa Lis.

Lisa Lis ni baru lagi berblogging.. sahabat blogger pun tak cecah 30 orang lagi.. Sebab tu kita sebagai blogger perlukan antara satu sama lain.ye tak? Khalis tak perasan Lisa Lis ada wat shoubox tak.. better pada blogger baru ada satu box tu.. Bukan apa..senang nak BW.. k?

Tapi pastikan Lisa Lis update hari2 tau.. jangan selang 2 hari sekali..Yerla..sementara masih baru berblogging..Mood rajin kena setting awal-awal.hehe

Gud Luck pada Lisa Lis dan semoga tabah berblogging

5 comments:

dussss..hahahaha..boley x saya nak gelak guling2x... nk sengih jap.. terima kasih abg khalis, sebenarnya terkejut jap sbb tiba2 header sy muncul.. haishh..terima kasih wahai abg khalis, jasa mu ku hargai~ tima kasih byk2x.. teruja n tharu~ tq7777777x...><

TQ2X... KORANG MMG COMEY ><

ping

There was an error in this gadget

yang best di sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...