Review Pemenang Segmen Bersama Khalis


Nampak tak header dan link kat atas.. Kalau korang nak cari seorang sahabat blogger yang rajin dan peramah sila bagi sokongan pada Lisa Lis.

Lisa Lis ni baru lagi berblogging.. sahabat blogger pun tak cecah 30 orang lagi.. Sebab tu kita sebagai blogger perlukan antara satu sama lain.ye tak? Khalis tak perasan Lisa Lis ada wat shoubox tak.. better pada blogger baru ada satu box tu.. Bukan apa..senang nak BW.. k?

Tapi pastikan Lisa Lis update hari2 tau.. jangan selang 2 hari sekali..Yerla..sementara masih baru berblogging..Mood rajin kena setting awal-awal.hehe

Gud Luck pada Lisa Lis dan semoga tabah berblogging

Comments

azrijohan said…
congrats Lisa:D
lisa lis said…
dussss..hahahaha..boley x saya nak gelak guling2x... nk sengih jap.. terima kasih abg khalis, sebenarnya terkejut jap sbb tiba2 header sy muncul.. haishh..terima kasih wahai abg khalis, jasa mu ku hargai~ tima kasih byk2x.. teruja n tharu~ tq7777777x...><
Anonymous said…
tahniah lisa lis....;)
lisa lis said…
TQ2X... KORANG MMG COMEY ><

Popular Posts