Pages

Support Penaja

Friday, July 22, 2011

Status di Facebook

Posted by mykhalis On 4:44 PM 16 comments

Hahha,, mesti ada orang masam muka bila Khalis balik rumah nanti. Sebab apa? Sebab cerita ni la..hehe..

Masa Khalis single lagi..Khalis suka la mengorat ngorat di internet.. di Tagged.. di YM... di forum-forum.. (nampak sangat cam terdesakkan?hehehe) Yerla.. kerja depan komputer je kan.. masa tu tak pandai lagi berblog..kalau tak mesti dah otai gile sekarang ni..

Ngorat punya ngorat kenalla dengan budak kelantan ni.. Punya la garang.. tapi kerap gakla WC..hehe.. siap telipon mak ayah dia lagik.. tapi jodoh takde.. Dan Khalis ada add di FB..tak pernah tegurpun..betulll tak pernahhh...cuma pelik tengok dia ni..status setiap hari tukar.. dari complicated pada single.. pada married..pada enggage..Khalis tak stalker k? cuma dia suka update status..so selalu la keluar kat wall.

Jadi, Khalis cadangkan agar facebook buat status relationship baru.. kasilah banyak sikit..heh..sian la pada mana mana insan yang suka tukar status terlalu kerap.

barula syok sikit nak tukar status kan?hehe

16 comments:

haha syok gak tu, xpon status forever alone. so, xtukar2 :D

lau cam tu nak letak...something but nothing..=DD

kalau mcm ni fening lg ade ^^'' huk2

hahhaa...bley plak cam ni yerk..:)

yang penting forever alone yek! hehehe..

HAHAHA AGAK2 KALO LETAK IN LOVE TRIANGLE OKE X ? HAHA NICE ENTRY !

ahah...suke part divorced...ija pnah buat post pasal ni dlu...dn khalis ade komen...tq tq khalis...

http://siniijabising.blogspot.com/2011/04/status-relationship-dalam-fb.html

wah banyak gierl.. abis la kalau ade benda ni.. melompat2 la minah or mamat yang gilr facebook.. setiap 2 minit tukar status... hehehe

waa banyaknya status... t pening lak nak memilih... hoho

hahaha..owesome..ok jgk kan

wahhh... setuju2... sy vote for #foreveralone! kompem x tukar2 pasni... hahaha *joking~ xD

haha..tol gak uh..
tp status in an open relationship bhaye gak uh!

haha.. karang ade jugak yang tido luar malam ni kan.. haha ^^

adoi...macam2 lah!
tapi akak tetap nak status married sbb akak sayang perkahwinan akak! heheheheee

hahah...bagus jugak kut...

ping

There was an error in this gadget

yang best di sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...