Status di Facebook

Hahha,, mesti ada orang masam muka bila Khalis balik rumah nanti. Sebab apa? Sebab cerita ni la..hehe..

Masa Khalis single lagi..Khalis suka la mengorat ngorat di internet.. di Tagged.. di YM... di forum-forum.. (nampak sangat cam terdesakkan?hehehe) Yerla.. kerja depan komputer je kan.. masa tu tak pandai lagi berblog..kalau tak mesti dah otai gile sekarang ni..

Ngorat punya ngorat kenalla dengan budak kelantan ni.. Punya la garang.. tapi kerap gakla WC..hehe.. siap telipon mak ayah dia lagik.. tapi jodoh takde.. Dan Khalis ada add di FB..tak pernah tegurpun..betulll tak pernahhh...cuma pelik tengok dia ni..status setiap hari tukar.. dari complicated pada single.. pada married..pada enggage..Khalis tak stalker k? cuma dia suka update status..so selalu la keluar kat wall.

Jadi, Khalis cadangkan agar facebook buat status relationship baru.. kasilah banyak sikit..heh..sian la pada mana mana insan yang suka tukar status terlalu kerap.

barula syok sikit nak tukar status kan?hehe

Comments

cik sakdi said…
haha syok gak tu, xpon status forever alone. so, xtukar2 :D
Wanie Affandi said…
lau cam tu nak letak...something but nothing..=DD
amna said…
kalau mcm ni fening lg ade ^^'' huk2
yayath said…
hahhaa...bley plak cam ni yerk..:)
MFI said…
homo xder ke?
LiYaNa.MaZLaN said…
yang penting forever alone yek! hehehe..
aniswany said…
HAHAHA AGAK2 KALO LETAK IN LOVE TRIANGLE OKE X ? HAHA NICE ENTRY !
eiYja_cHum3yl said…
ahah...suke part divorced...ija pnah buat post pasal ni dlu...dn khalis ade komen...tq tq khalis...

http://siniijabising.blogspot.com/2011/04/status-relationship-dalam-fb.html
wah banyak gierl.. abis la kalau ade benda ni.. melompat2 la minah or mamat yang gilr facebook.. setiap 2 minit tukar status... hehehe
~~Ticer Wann~~ said…
waa banyaknya status... t pening lak nak memilih... hoho
ema catchy said…
hahaha..owesome..ok jgk kan
ungulavender said…
wahhh... setuju2... sy vote for #foreveralone! kompem x tukar2 pasni... hahaha *joking~ xD
Cik Teddy said…
haha..tol gak uh..
tp status in an open relationship bhaye gak uh!
Cik TeN10 said…
haha.. karang ade jugak yang tido luar malam ni kan.. haha ^^
mas saari said…
adoi...macam2 lah!
tapi akak tetap nak status married sbb akak sayang perkahwinan akak! heheheheee
yatie Awang said…
hahah...bagus jugak kut...

Popular Posts