Gambar Menarik : Sekolah di Bali yang semulajadi

Bila Khalis maksudkan semulajadi maknanya bukan kotor buruk tau..tapi indah dan permai.. Teringat masa sekolah rendah dulu..suka sangat kalau belajar kat bawah pokok ke..tepi padang ke.. rasa kelainannya..









Pendaftaran dah dibuka..tak nak masukke?hehe

Comments

IeRa said…
waahhh
hijau permandangan..
hihi
=D
lisa lis said…
fuyooo..... kalau lah sekolah kat malaysia cam ni.. kompom budak2 nak p sekolah hr2x....

sonok kalu blaja stail cam ni~
Cik TeN10 said…
perghh smart gila !! sgt suka dgn struktur binaan bangunan tu.. kreatif.. santai je.. sronok nak belajar.. =)
beLLa said…
whoa! smart gila! wat tempat percutian pon bley neh.

new entry,
http://hoyehhoyeh.blogspot.com/2011/07/buy-1-get-1-free-gcb-21-23-july-2011.html ^^
cacah said…
macam kalau summer camp tu okay gak..tapi kalau hujan macam mana eh?
wah... nak gi lawat lah... macam best jer.. ;)
b a m b a m ' s said…
cantiknyaaaa!! buat tmpt holiday pon ok gak kan.. kekeke
kucarkacir said…
kan best kalau kat malaysia macam ni..
Nurul Lysa said…
kalo mcm ni sure x nak ponteng sekolah lagik hahaha
ApiH said…
best nye sekolah camni.. semangat nak pergi sekolah klu camni... ehehee..

Popular Posts