Pages

Support Penaja

Thursday, July 21, 2011

Gambar Menarik : Sekolah di Bali yang semulajadi

Posted by mykhalis On 12:46 PM 10 comments

Bila Khalis maksudkan semulajadi maknanya bukan kotor buruk tau..tapi indah dan permai.. Teringat masa sekolah rendah dulu..suka sangat kalau belajar kat bawah pokok ke..tepi padang ke.. rasa kelainannya..









Pendaftaran dah dibuka..tak nak masukke?hehe

10 comments:

waahhh
hijau permandangan..
hihi
=D

fuyooo..... kalau lah sekolah kat malaysia cam ni.. kompom budak2 nak p sekolah hr2x....

sonok kalu blaja stail cam ni~

perghh smart gila !! sgt suka dgn struktur binaan bangunan tu.. kreatif.. santai je.. sronok nak belajar.. =)

whoa! smart gila! wat tempat percutian pon bley neh.

new entry,
http://hoyehhoyeh.blogspot.com/2011/07/buy-1-get-1-free-gcb-21-23-july-2011.html ^^

macam kalau summer camp tu okay gak..tapi kalau hujan macam mana eh?
wah... nak gi lawat lah... macam best jer.. ;)

cantiknyaaaa!! buat tmpt holiday pon ok gak kan.. kekeke

kan best kalau kat malaysia macam ni..

kalo mcm ni sure x nak ponteng sekolah lagik hahaha

best nye sekolah camni.. semangat nak pergi sekolah klu camni... ehehee..

ping

There was an error in this gadget

yang best di sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...