Pages

Support Penaja

Monday, July 18, 2011

Peminat kereta rumput

Posted by mykhalis On 11:11 AM 4 comments

Khalis ada lihat beberapa keping gambar yang menunjukkan sesetengah peminat kereta melitupi kereta mereka dengan rumput.Jadi setelah di google, sememangnya ada peminat yang betul-betul menghabiskan masa dan wang mereka untuk memastikan rumput mampu hidup dengan subur atas kereta mereka..

Maknanya ianya bukan karpet la kan? Rumput ini ialah jenis Tri -Color Syntetic Grass. Mengambil masa untuk proses kesuburan dan setiap kali untuk menghiasnya sehingga 120 jam.. Hmm.. berbaloi dengan perhatian yang kereta dan pemiliknya perolehi..kan?











hmm.. ada berani? Untuk pemenang.. Lagi 2 entry Khalis akan wat review k? Khalis baru je sampai kedai dari rumah mak mentua.. terus tulis blog..hehe..sabar k?

4 comments:

wow,, cool habis la. mcm mane dia tampal rumput tu? huhu

uiokshhh...yg tutup smpai cermin depan tu apahal??? aikshhh... cam ner la nak drive???? hahahahaha

kete VW ty sgt cool..ni yg trase nk beli 1 ni

ping

There was an error in this gadget

yang best di sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...