Pages

Support Penaja

Thursday, July 21, 2011

Review Pemenang Segmen Bersama Khalis

Posted by mykhalis On 7:02 PM 5 comments

Maaflah semalam Khalis tak review sesiapa.. sebab kelupaan.. sedar dah pukul 4petang..tak adilla pulak kalau review lambat-lambat.

Khalis hari ni nak review Cik Teddy ataupun Khalis panggil budak kecik.

Inilah headernya

dan ini pulak links budak kecik ni..hehe  http://cikteddycorner.blogspot.com/

Blog Cik Teddy pengisian utamanya ialah rohani dan agama.. jadi memang takdela entry mengarut cam Khalis ni. Diapun panggil Khalis Pakcik..maybe sebab dia budak sekolah lagik kot.

Cik Teddy juga antara blogger awal yang rajin mengomen.. tapi sekarang dah kurang.. y?? y?? wahahha

Khalis berharap sangat sahabat-sahabat blogger sudi ziarah blog cik teddy nie.. tak rugipun.. Khalis ucapakan gud luck pada teddy dalam dunia blogging ni.. dan belajar rajin-rajin k?

5 comments:

hehehe..blog cik teddy comell~~ ><

cik teddy bz kot tu yg skrg slow m'gomen~

mungkin dia tengah kehilangan idea macam kot..hehe

salam pakcik khalis..hihi
x sedar plak ade review pasal blog cik..trime kaseh banyak2 pkcik khalis..hihi maaf la sebab jarang dtg jenguk pkcik..mmg busy pon..hihi
tp pkcik khalis slalu duk dlm bloglist cik tau! senang nak skodeng..anyway,arigatao <3

ping

There was an error in this gadget

yang best di sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...