Review Pemenang Segmen Bersama Khalis

Maaflah semalam Khalis tak review sesiapa.. sebab kelupaan.. sedar dah pukul 4petang..tak adilla pulak kalau review lambat-lambat.

Khalis hari ni nak review Cik Teddy ataupun Khalis panggil budak kecik.

Inilah headernya
dan ini pulak links budak kecik ni..hehe  http://cikteddycorner.blogspot.com/

Blog Cik Teddy pengisian utamanya ialah rohani dan agama.. jadi memang takdela entry mengarut cam Khalis ni. Diapun panggil Khalis Pakcik..maybe sebab dia budak sekolah lagik kot.

Cik Teddy juga antara blogger awal yang rajin mengomen.. tapi sekarang dah kurang.. y?? y?? wahahha

Khalis berharap sangat sahabat-sahabat blogger sudi ziarah blog cik teddy nie.. tak rugipun.. Khalis ucapakan gud luck pada teddy dalam dunia blogging ni.. dan belajar rajin-rajin k?

Comments

lisa lis said…
hehehe..blog cik teddy comell~~ ><

cik teddy bz kot tu yg skrg slow m'gomen~
Anonymous said…
tahniah utk cik teddy!
Arpiiz said…
mungkin dia tengah kehilangan idea macam kot..hehe
Cik Teddy said…
salam pakcik khalis..hihi
x sedar plak ade review pasal blog cik..trime kaseh banyak2 pkcik khalis..hihi maaf la sebab jarang dtg jenguk pkcik..mmg busy pon..hihi
tp pkcik khalis slalu duk dlm bloglist cik tau! senang nak skodeng..anyway,arigatao <3

Popular Posts