Pages

Support Penaja

Saturday, July 23, 2011

Reaksi orang US bila mereka kalah Women World Cup di tangan Jepun

Posted by mykhalis On 2:49 PM 10 comments

Walaupun Khalis tak tengok satupun perlawanan world cup yang lalu.. tapi ada la terbaca sikit-sikit pasal World Cup ni. Alaa.. korangpun tak tengok..betul tak?

Dalam perlawanan akhir US bertemu Jepun.. tuah menyebelahi Jepun apabila mereka menang.. bagaimana mereka menang sila google k? kalau tak silap penalti.. Apa yang menariknya ialah cara rakyat US menerima hakikat pertemuan dan kekalahan mereka di tangan Jepun.. memang best gile..










banyak lagi..tak larat nak copy ahh.. tapi best jugak sekali sekali tengok orang US menggelabah camni kan?

10 comments:

haha.. tak bole bla, smapi gitu skli bengang.. dtng tsunami kt usa plak baru dia tahu..

kah3x...dasyat tul depa nih hahahaha~ nak tgelak pun ada...

orang amareka laknat ni mmang xpernah puas hati n ngaku kelemahan sendiri kn...

dorang sokmo bajet bagus... poyo jer.. ehh tetiba lak teremosi..

ceh diorang sellau kene ribut salji, putingbeliung diorg x pikir. emosi giler. negara dia wat kat org, xperasan plak dia. emosi gler. hahaha

uish..mencarut je orng amarika ni hahaha

dh mcm budak kecik lak aku tgok derang ni.. oh amareka. mmg jenis tak eh terima kenyataan dan penakut..

xboleh blah..pearl harbor??? diorg mcm xsedar sapa yg start dulu kan kan kan??dah kalah terima je la..anyway khalis...aku tgk dari mula fifa wwc... tp ada gak la miss sikit3

xabes2 nk mengungkit.. sian xleh nk terima kenyataan... booooo~

ping

There was an error in this gadget

yang best di sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...