Reaksi orang US bila mereka kalah Women World Cup di tangan Jepun

Walaupun Khalis tak tengok satupun perlawanan world cup yang lalu.. tapi ada la terbaca sikit-sikit pasal World Cup ni. Alaa.. korangpun tak tengok..betul tak?

Dalam perlawanan akhir US bertemu Jepun.. tuah menyebelahi Jepun apabila mereka menang.. bagaimana mereka menang sila google k? kalau tak silap penalti.. Apa yang menariknya ialah cara rakyat US menerima hakikat pertemuan dan kekalahan mereka di tangan Jepun.. memang best gile..










banyak lagi..tak larat nak copy ahh.. tapi best jugak sekali sekali tengok orang US menggelabah camni kan?

Comments

Ibnushukran said…
haha.. tak bole bla, smapi gitu skli bengang.. dtng tsunami kt usa plak baru dia tahu..
lisa lis said…
kah3x...dasyat tul depa nih hahahaha~ nak tgelak pun ada...
orang amareka laknat ni mmang xpernah puas hati n ngaku kelemahan sendiri kn...
~~Ticer Wann~~ said…
dorang sokmo bajet bagus... poyo jer.. ehh tetiba lak teremosi..
cik sakdi said…
ceh diorang sellau kene ribut salji, putingbeliung diorg x pikir. emosi giler. negara dia wat kat org, xperasan plak dia. emosi gler. hahaha
ABU said…
uish..mencarut je orng amarika ni hahaha
Rai said…
dh mcm budak kecik lak aku tgok derang ni.. oh amareka. mmg jenis tak eh terima kenyataan dan penakut..
MrZuRied said…
xboleh blah..pearl harbor??? diorg mcm xsedar sapa yg start dulu kan kan kan??dah kalah terima je la..anyway khalis...aku tgk dari mula fifa wwc... tp ada gak la miss sikit3
CaramelTheater said…
xabes2 nk mengungkit.. sian xleh nk terima kenyataan... booooo~

Popular Posts