Budak perempuan tercantik di amerika diugut bunuh

Khalis pernah kongsikan gambar budak ni.. Eden Wood yang baru berusia 6 tahun diugut bunuh melalui email jika menyertai pertandingan ratu cantik kanak-kanak dunia yang akan diadakan di Australia.

Menurut penganjur yang dimaklumkan dengan ugutan bunuh ini merancang mengadakan pertandingan secara tertutup di mana lokasinya dirahsiakan.

Pertandingan yang mendapat bantahan dari ramai pihak ini tetap akan diteruskan kerana dapat penajaan yang cukup banyak.

Kalau nak tahu betapa 'jelita'nya budak ini.. boleh tengok sekali lagi..














Tiada ibubapa yang tak seronok dengan bakat, kehenseman dan kecantikan anak mereka.Malah Khalis sendiri geram tengok Sayf Muslim..geram sangat,, selalu gigit pipi my son kerana sangat bulat.. tapi perlu ke menjadikan anak kecil sebagai jalan pintas untuk mendapatkan wang? di jaja jaja..di tolak-tolak..di bawa ke majlis itu dan ini?

Atau, kita menantikan giliran negara kita untuk jadi penganjur pertandingan ratu cantik kanak-kanak??

Comments

Anonymous said…
pergghh giler comey budak ni....
anak abah said…
semoga dia tidak riak dengan kelebihan yang dia ada bile besar nanti
zarazueyin said…
comel...mcm anak patung
Miss A said…
comel je Miss A tgk,tang lawa tu ade jugak kot.hehe :)
mOon jOhari said…
...x yah la buat pertandingan ratu cantik kanak2 kat malaysia...rOsak!
cikida said…
perghhhhh,,cam retis dah ni..cntikk !
sufi_sweet43 said…
dulu prnh bnd yg same jadi kat u.s jgk..bdk comel mati dibunuh...kesian.
Anonymous said…
serius comel sgtt.....geram tgk...
eiYja_cHum3yl said…
budak tu comel sgt...tapi kalau da bermekap2 bagai...nmpk mcm patong pon ade...
Areen said…
kecomelannya xdpt menarik hati
antzgirl said…
wah..mmg sgt cute. siapalah mak ayah dia mesti lagi cute miut :)

Popular Posts