Pages

Support Penaja

Thursday, June 16, 2011

Budak perempuan tercantik di amerika diugut bunuh

Posted by mykhalis On 3:32 PM 11 comments

Khalis pernah kongsikan gambar budak ni.. Eden Wood yang baru berusia 6 tahun diugut bunuh melalui email jika menyertai pertandingan ratu cantik kanak-kanak dunia yang akan diadakan di Australia.

Menurut penganjur yang dimaklumkan dengan ugutan bunuh ini merancang mengadakan pertandingan secara tertutup di mana lokasinya dirahsiakan.

Pertandingan yang mendapat bantahan dari ramai pihak ini tetap akan diteruskan kerana dapat penajaan yang cukup banyak.

Kalau nak tahu betapa 'jelita'nya budak ini.. boleh tengok sekali lagi..














Tiada ibubapa yang tak seronok dengan bakat, kehenseman dan kecantikan anak mereka.Malah Khalis sendiri geram tengok Sayf Muslim..geram sangat,, selalu gigit pipi my son kerana sangat bulat.. tapi perlu ke menjadikan anak kecil sebagai jalan pintas untuk mendapatkan wang? di jaja jaja..di tolak-tolak..di bawa ke majlis itu dan ini?

Atau, kita menantikan giliran negara kita untuk jadi penganjur pertandingan ratu cantik kanak-kanak??

11 comments:

pergghh giler comey budak ni....

semoga dia tidak riak dengan kelebihan yang dia ada bile besar nanti

comel je Miss A tgk,tang lawa tu ade jugak kot.hehe :)

...x yah la buat pertandingan ratu cantik kanak2 kat malaysia...rOsak!

perghhhhh,,cam retis dah ni..cntikk !

dulu prnh bnd yg same jadi kat u.s jgk..bdk comel mati dibunuh...kesian.

serius comel sgtt.....geram tgk...

budak tu comel sgt...tapi kalau da bermekap2 bagai...nmpk mcm patong pon ade...

kecomelannya xdpt menarik hati

wah..mmg sgt cute. siapalah mak ayah dia mesti lagi cute miut :)

ping

There was an error in this gadget

yang best di sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...