Pages

Support Penaja

Thursday, June 2, 2011

Sarah Burge: Barbie sebenar

Posted by mykhalis On 11:00 AM 8 comments


Sarah Burge dipanggil sebagai patung barbie sebenar kerana wajahnya tidak berubah semenjak dia berusia 14 tahun sehinggalah sekarang hampir 50 tahun.

Dengan mengalami hampir 100 pembedahan ekstrim untuk mengekalkan kecantikannya. Dia masih mempunyai stamina yang kuat. Iyalah, kalau muka dah maintain muda tapi stamina takde takde guna jugakkan??




 Kalau dah obses melampau memangla jadi camnie..

8 comments:

suka tengok kartun barbie... mengancam tul pic2 atas ni... hehehe

Erk, sanggupnya dia. Siapa nak Barbie betul tu?

wahh.. betul2 nampak muda.. hehe!!~

...INGATKAN NATURAL BEAUTY...

hurmmm...chumel tu chumel..tapiiii...hehehe

mcm aneh je muka dia..sumthing wrong sumwhere

kalu ada surgery tu...mmm x yah la bkn cantik asli pon

Cincin tunang

muka dia maintain sebab bedah ke???

ping

There was an error in this gadget

yang best di sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...