Pages

Support Penaja

Wednesday, June 1, 2011

Ikan Piranna gergasi

Posted by mykhalis On 10:40 PM 16 comments

Melihat pada gambar ni, Bagi Khalis sangat la kagum kerana dia berani memegang ikan ni. Walaupun Piranna terkenal kerana menyerang berkumpulan, tapi kalau sekor dah besar camni, tak payah berkumpulanpun takpe..

 Gambar ini ditangkap bersama Jeremy Wide, seorang pengacara rancangan TV yang bertajuk "River Monsters show" Malaha ikan ini ditangkap di Sungai Congo di Afrika.



Rasa-rasa ikan ni pernah makan orang tak?

16 comments:

cair Yana tengok Jeremy ni.... dah la hensem tapi tua... suka tengok aksi dia mancing.. aahhhhh...~~ haha

betul ke pirana tu ?
subhanaAllah. besar sangat tu ^^

*kalau besa cmtu mesti dah tua, so tak larat la nak gerak laju lg kan. kikiki~

eeeeeee...seramnya tgk taring dia!

scary gile ye khalis..tp sah2 piranha tu nmpk cm da maty jerp..hehehe

rasanya ni bukan species piranha. rasanya ikan ni ikan dragon kot namanya. memang species yg rare dan pernah jumpa masa bertugas kat DR Congo dulu.

gg dia bersih je. tak penah kot. ni ikan belaan ni. hahaha

eee....besarnyer gigi ikan tu....takkuutt la sey..hihihi

xtaw la nk ckp pe....mgkin pnh mkn owg...huhuhu

waaaaaaaaahhhh x takot ke pakcik ni..dah la masuk dalam tasik tu..kena baham x pasal jea...

MY KHALIS BABI MY KHALIS BABI, NAMA PN DA MACAM BABI MYKHALIS

agk2 cmne la die tngkap...>.<
dah mati ke ikan tuh..?

minat giler tgk cter ni...RIVER MONSTERS ^_^

ni tiger fish la.. bkn pirana...

ping

There was an error in this gadget

yang best di sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...