Pages

Support Penaja

Thursday, June 2, 2011

10 pantai bogel terkenal di dunia

Posted by mykhalis On 8:00 AM 11 comments


Walaupun ura-ura( ceewahh)  di Pulau Tioman juga ada pantai yang bebas bogel. Khalis tak pernah pergi.. betullll..iyee.. taknak la sumpah-sumpah..hehe.. Tapi pernah la jugak masa ke Pulau Tioman nampak awek salleh( mat salleh lelaki) topless.. Dari jauh jela nampak.. Mujur masa tu mak Khalis ada sebelah, kalau tak mesti terlencong dekat sikit.. Ishh.. tak senonoh betul diorang nikan?? Benci betoll

Disebabkan Khalis tahu kebanyakan ( bukan semua) takkan pergi pantai-pantai yang Khalis list kan ni.. So, Khalis senaraikan jerla..Mana tahu, kalau dengar2 ada Tsunami, harap2 sinila kena dulu..Bukan memohon bala,, tapi tak suka la nak ketenangan berjalan di tepi pantai tengok orang topless.. pakai bikinipun rasa meluat..uwekk uwekk..

10 pantai yang terkenal itu ialah!!

10. Bellevue Beach, Klapenburg, Denmark

9. Gunnison Beach, Sandy Hook, New Jersey

8. Cap d'Agde, France 

7. Morfa Dyffryn, North Wales, UK 

6. Orient Beach, St. Martin, West Indies 

5. Tulum Beach, Tulum, Mexico 

4. Baker Beach, San Francisco, California

 3. Mazo Beach, Mazomanie, Wisconsin 

2. Swanbourne Beach, Perth, Australia 

1. Playa d'Es Cavallet, Ibiza, Spain


untuk gambar pantai ini kat bawah.. 18sx k? just sharing..




























Saje jauh sikit..takut ada yang ternampak






















































































































































gatai!! kalau gambar pantai bogel sanggup scroll ke bawah,,ishh

11 comments:

nak scroll kat bawah sbb nak post komen lah..haha~~

hahaha... Yana scroll sebab nak komen...

dorang bogel sebab nak gelapkan kulit kot.. haha..

mmg kena scroll bwh pon..nak tulis komen..pfffttt~!

LOL!hahahahha..

haaha..penat scroll smpai bwah berharap..ahaks..gurau j..cmna la blh snggup jln topless.haih dunia..bala2.ha, bgos la khalis da buang widget atas yg semak 2..hehe..keep it up=)

sy scrol sbb nak komen....lalalalalalallaa...

pOtOng betOi la...adOiii...

Bukan gatal, tapi kalau tak scroll sampai bawah, macam mana nak tinggalkan komen.

Pantai bogel tu perlukah? Apalah motif mereka berbogel di pantai?

errr.. saya cari ruang komen.. sebab tu scroll ke bawah.. heheheh!!~

hahaha..nasib baik chii x tunggu loading pic..bahaya woo..krg x pasal2 adik kata chii tgk gambo org bogel plak :p

mane ade gatai...nk post comment jela khalis..huhuhuhu

ping

There was an error in this gadget

yang best di sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...