Pages

Support Penaja

Saturday, June 4, 2011

Perkhidmatan beri alasan ponteng kelas atau kerja

Posted by mykhalis On 9:45 AM 7 comments

Khalis sendiri pernah mengalami beberapa masalah untuk ke kelas di zaman belajar dulu. Tapi itu masa belajar. Masa tiada kesedaran diri. Kini bila dah bekerja terutama bekerja sendiri, Khalis merasakan cukup marah kalau pekerja ponteng kerja.


Tapi mungkin inilah balasan kerana kuat ponteng ke kelas dulu.

Tapi ada yang sering ponteng namun ada sahaja alasan munasabah yang diberikannya. Adakala kedengaran sangat mengarut. namun bagi bos ianya boleh di terima akal.

Sebuah perkhidmatan dyang diberi nama Excused Absence Network merupakan sebuah rangkaian di mana dengar membayar sebanyak USD 25, anda akan mendapat segala dokumen yang dikatakan sangat real sehingga majikan anda akan terpedaya.

Antara alasan yang disediakan ialah

Majlis perkahwinan
Majlis kematian
Hari Graduasi Ijazah rahsia

atau pelbagai lagi.. so... berminat??Khalis rasa tak patut nak bagi links website nie,.. nnt pekerja Khalis yang gunakan perkhidmatan ni.. Mana aci!!!

7 comments:

haishh..ade jugak prkhidmatan mcm ni!xpatot..isk3

ohh mcm2 bnda yg mendorong manusia utk jd malas kn.. tak patut.. tak patut

Tak naklah sebab nanti jadi gaji makan buta pula.

oemjayy ! KS nk yg ini. nk excuse tknak kerja isnin ni.

ala...bagi la link 2...
ala...bagi la...bagi la...

bos...ada kerja kosong x??area KL.....:D

ping

There was an error in this gadget

yang best di sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...