Kesan buruk dari bermain games

Sebagai pemilik pusat komputer, Khalis memang seorang gamers. Walaupun kebanyakannya tak habis misinya, tapi yang penting bagi Khalis kepuasan tengok grafik dan cara permainan.

Malah Khalis ada 3 biji wii nintendo dan sebuah xbox 360.. pantang kalau ada games baru mesti Khalis beli punya,, walaupun setengah jam je sebab dah mati idea tak tahu nak wat apa.

Tapi hari ini Khalis akan tunjukkan penyakit-penyakit atau kesan yang hadir dari perangai yang suka main games..setiap masa nak main games jeee







kurang-kurangkanlah bermain games.. memang seronok.. tapi.. kalau dah sampai sakit-sakit camni bawak2la berehat

Comments

Cik Teddy said…
eyy!mnakutkan la..
berita sengsasi said…
dulu hampir 24 jam layan game..skrng dh stop!!
ish...menakutkan...nasib baik AJ bukan gamer tegar...hehehe

-Yok mampir diluk = orang asli...di medan pertempuran dua agama..
Azura Mendezz said…
nasib bek la Cik Mendezz men brick games or jewel jek..
tu pon kalo dh xtau nk buat apa sgt..
kalo x..xtau canner rupa jari2 nye..kikikiii!! =P
Safwan Saufi said…
ngeri lak tengok....tp gamers tengok ni...tak rasa2 apa kot...
Yang penting kepuasan bermain....sampai tinggal perkara wajib..;p
ApiH said…
game ape la diaorang main sampai jadi camtu... ApiH pun suka main game tapi x sampai camtu la...
wath said…
serius ke ni? gile la..baik la tangan aku luke2 sbb memasak utk suami. heh~
Nina Cherry said…
memang teruk la... nsib baek Nina bkan jnis yg fanatik sgt kat game ni.
b a m b a m ' s said…
uishhh...kalau kita yg menaip entry terlampau kerap lak??heheheh..camano tuh kannn.. :D
nelly said…
nasib baik nelly tak main game
=p
cik sakdi said…
ish. diorang non stop ke main games sampai jadi mcm tu.. huhu
Azizi Aziz said…
photoshop la...
Norman Adam said…
salah satu artikel mengenai kesan keburukan bermain video games

http://accelfyber.blogspot.com/2010/06/punca-punca-kecanduan-remaja-terhadap.html?showComment=1418284381628#c5807398644404929509

Popular Posts