Pages

Support Penaja

Sunday, May 29, 2011

Supermodel tanpa makeup

Posted by mykhalis On 9:15 PM 14 comments

Kalau yang muka pucat boleh di serikan.. yang bulat dengan make-up blh lonjongkan.. itulah kuasa make -up

Khalis sendiri dah kongsi banyak gambar sebelum dan selepas make-up.. tapi kali ini jom kita intai supermodel tanpa makeup

Patutla ramai supermodel or artis bercerai berai.. yerla.. masa ngorat punyala cun.. tapi bila bangun pagi memasing cam langsuir..kan kan?






berhiaslah untuk suami..yang takde suami takkan takleh berhias?? itu pergi ngaji sendiri..

14 comments:

kah kah kah...lain btul tk de mek up..cuak aku..

tak cunnye..... tapi yg first tu masih nampak comel..

serius.. tak lawa langsung!

nak gelak, x leh sbb makhluk Allah Allah smua ni...bak kate sharifah shawati,wanita perlu menjaga penampilan sendiri wpun hanya berada di rumah..

lain gila woooo....

ayat macam langsuir tu tak blah... haha

haahahha . kiranyaa skarang . semua pompuan hot kna make up all the time . utk tmpakk cantik and tdak cerai berai . ahahaaah

ayat mmg x lei blah wei...! langsuir? haha!

siriyes la... mmg lain giler la sblum ngan slps mekap!

terkezut~ dlm gmbar yg dh makeup tu byk edit agaknya~

..cantek nOo depa make up...bgs2...lebih baik mekap dari x mekap...

wuishhh,,lain bebeno..=p

lain gilaaa. cantik sebab mekap ja ni.

ping

There was an error in this gadget

yang best di sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...