Pembedahan mendapatkan telinga Elf


Kalau tak silap Khalis, Elf ni adalah keturunan Orlando Bloom dalam Filem The Lord of The Rings kan? alaa, yang telinga panjang tue.. ke salah.. ataupun Elf ni kalau musim Krismas merupakan pembantu pada Santa Clause yang pakai baju hijau pendek-pendek.

Tak sangka, selain dari membuat tattoo.. orang barat sentiasa memikirkan cara untuk mendapatkan perhatian..Bagi mereka, kalau mereka hidup tiada orang kenal, kalau mati orang buat tak tahu itulah erti looser sebenar.. Sebab itu mereka sanggup buat apa sahaja..Tapi orang kitapun lebih kurang sama kot.. Kalau nak terkenal kena ada Dato', Datin, Patutla orang kata, Malaysialah antara negara yang mempunya pangkat dan gelaran..

Jom tengok kesinambungan post sebelum ni, macamana pembedahan untuk mendapatkan telingan Elf dilakukan..







janganla ada umat Islam terpedaya.. Adakala, orang kita lebih suka mengikut dari mengkaji terlebih dahulu

Comments

dill said…
duh. buruk ok.

dill.
ArulchelseA said…
keja bongok...klau cantik tk pe..
mOon jOhari said…
...nak buat cmna dah depa suka...harap2 anak cucu kita dijauhkan la dari bnda2 bengOng mcm ni...
najwa's said…
hadoi, boleh tak nak cakap 'bodoh' ? ?
d_LA said…
ini cari penyakit namanya..dah mcm telinga kambing pulak tgk..
daylachan said…
ingatkan elf yg peminat fanatik super junior...hehe

Popular Posts