Pages

Support Penaja

Saturday, June 4, 2011

Manusia menjadi anjing

Posted by mykhalis On 7:28 PM 14 comments

Khalis nak cakap ini betul2 bodoh.. Tak bersyukur dah dilahirkan sebagai manusia agaknya!!






tak sangka kan??

14 comments:

perghhh!!! ..dunia dunia..

astagfirullah azim...
kenapalah ada manusia sebegini!

oooo..itu mulut bangkai anjing kesayangan dia klu x silap..nak mengabdikan kenangan dia ngn anjing dia..dia sanggup wat cm tu..klu x silap la...

Eeee... buduhnya orang tu.
Lepas anjing, apa pula ya? Khinzir?

Eeee... buduhnya orang tu.
Lepas anjing, apa pula ya? Khinzir?

ini kes konon terlebih kreytip ni. Rosak!! mungkin kah insan ini sumtin wrong sumwei??

ko bangang ke brader?

dill.

mcmne agaknye lau daging tu membusuk???ke dirg da awet dlu bru smbung kat muke laki tu??

agak2 sape nak amek bela dia ea? ade jual kt worldpet ? haha

ni hoax jer lah,,, ni part of his art dalam editing pictures~ do some research before updating sumthing~

ping

There was an error in this gadget

yang best di sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...