Manusia menjadi anjing

Khalis nak cakap ini betul2 bodoh.. Tak bersyukur dah dilahirkan sebagai manusia agaknya!!






tak sangka kan??

Comments

larn_rainger said…
perghhh!!! ..dunia dunia..
mas saari said…
astagfirullah azim...
kenapalah ada manusia sebegini!
soooooour said…
oooo..itu mulut bangkai anjing kesayangan dia klu x silap..nak mengabdikan kenangan dia ngn anjing dia..dia sanggup wat cm tu..klu x silap la...
Awan Biru said…
Eeee... buduhnya orang tu.
Lepas anjing, apa pula ya? Khinzir?
Awan Biru said…
Eeee... buduhnya orang tu.
Lepas anjing, apa pula ya? Khinzir?
Cha sahaja said…
gilo apo mamat ni...
Marcella said…
ini kes konon terlebih kreytip ni. Rosak!! mungkin kah insan ini sumtin wrong sumwei??
dill said…
ko bangang ke brader?

dill.
sufi_sweet43 said…
mcmne agaknye lau daging tu membusuk???ke dirg da awet dlu bru smbung kat muke laki tu??
situaBANGKA said…
agak2 sape nak amek bela dia ea? ade jual kt worldpet ? haha
nadiah said…
ni hoax jer lah,,, ni part of his art dalam editing pictures~ do some research before updating sumthing~

Popular Posts