Pages

Support Penaja

Thursday, June 2, 2011

Hatelicopter: Helicopter juga hotel bergerak pertama di dunia

Posted by mykhalis On 2:15 AM 6 comments

Bagi yang ingin merasakan perasaan naik kapal terbang belon, mungkin inilah alternativenya. Maklumlah, zaman sekarang bukan senang nak naik kapal terbang belon.



Mempunyai 18 bilik mewah yang dilengkapi dengan segala kelengkapan, menggunakan rekaan lama dari Helikopter Soviet Mil V-12, hatelicopter juga mempunyai kemudahan Wifi( wai-fai-kalau di kedai makan Pak Jabit). Maklum sahajalah, kalau yang naik benda ini kalau tak dapat muat turun gambar melalui Twitter ke, Facebook ke, YT ke,, tak best la kan?






Kalau nak tengok videonya ada jugak..


Kalau la dapat merasa..sekalipun takpe..

6 comments:

da pernah terbang ke benda ni???cm x yakin lak nak naik...

Wooo... Hotel terbang tu. Tapi mesti mahal punya. Tak jatuhkah kalau ia penuh dengan penumpang?

canggih... Yana pon nak merasa.. tapi merasa sebelum dia terbang la.. haha...

wuwuwuwuw...best jugak nih...kalo dapat merasa free lagi best..

pehhh...kalaulah dpt naik???? hope dlm mimpi pun jdik la~

ping

There was an error in this gadget

yang best di sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...