Hatelicopter: Helicopter juga hotel bergerak pertama di dunia

Bagi yang ingin merasakan perasaan naik kapal terbang belon, mungkin inilah alternativenya. Maklumlah, zaman sekarang bukan senang nak naik kapal terbang belon.



Mempunyai 18 bilik mewah yang dilengkapi dengan segala kelengkapan, menggunakan rekaan lama dari Helikopter Soviet Mil V-12, hatelicopter juga mempunyai kemudahan Wifi( wai-fai-kalau di kedai makan Pak Jabit). Maklum sahajalah, kalau yang naik benda ini kalau tak dapat muat turun gambar melalui Twitter ke, Facebook ke, YT ke,, tak best la kan?






Kalau nak tengok videonya ada jugak..


Kalau la dapat merasa..sekalipun takpe..

Comments

Anonymous said…
da pernah terbang ke benda ni???cm x yakin lak nak naik...
Awan Biru said…
Wooo... Hotel terbang tu. Tapi mesti mahal punya. Tak jatuhkah kalau ia penuh dengan penumpang?
saya YANA said…
canggih... Yana pon nak merasa.. tapi merasa sebelum dia terbang la.. haha...
mOon jOhari said…
wuwuwuwuw...best jugak nih...kalo dapat merasa free lagi best..
lisa lis said…
pehhh...kalaulah dpt naik???? hope dlm mimpi pun jdik la~
chii said…
mewah gak tu...

Popular Posts