Pages

Support Penaja

Wednesday, June 1, 2011

Teka teki bengong

Posted by mykhalis On 9:00 AM 12 comments

Soalan : Apa beza daun betik ngan tangan perempuan?
jawapan : Daun betik boleh melembutkan daging yang keras,
tanganperempuandapat
mengeraskan daging yang lembut.


Soalan : Haiwan apakah yang pertama sampai ke bulan?
Jawapan : Burung punai (Neil Armstrong punya)


Soalan : Apa beza tayar kereta dengan kondom?
Jawapan : Tayar kereta kalau bocor boleh menghilangkan nyawa, kondom plak
kalau
bocor boleh menambahkan nyawa.

Soalan : Apa yang mahal pada BMW
Jawapan : Huruf W. Cuba tukarkan W ngan X. Jadi BMX. Kan murah tu...

Soalan : Rumah apakah yang gunakan banyak air?
Jawapan : Rumah terbakar


Soalan : Hitam, panjang, dipeluk dan diapit dua paha.
Jawapan : Orang sedang panjat tiang talipon.

Soalan : Ubat apa yang tak ada kesan sampingan (side effect)?
Jawapan : Viagra dan Krim membesarkan payudara. Kesan dia ke depan, bukan ke
samping.

Soalan : Waktu dia
hidup orang menyanyi, bila dia mati orang bertepuk tangan. Apa dia?
Jawapan : Lilin kek
harijadi.


Soalan : Bibir bertemu bibir. Tangan asyik meraba lubang. Mata terpejam
menikmatinya. Wat apa tu??
Jawapan : Orang sedang meniup seruling.


Soalan : Apa nama sudirman masa kecil?
Jawapan : Sudirboy.

Mesti dah ada baca ni kan? Sebab kekeringan idea..Khalis ulang lagi..siapa yang takpernah baca enjoy k?

12 comments:

Yana enjoy.. sebab ada yang tak pernah baca... hahaha..

first time baca.. ilang gak la stress.. hihi

adoi khalis. haha! mcm2!

dill.

hahahahahaha...bongoklah teka teki ni

kakakaka...khalis wat klakar..


hai khalis..lama xonline cni..sori..
bz kejar penghutang xbayar utang..

tau sapa penghutang tu??huh

http://qasehraihan.blogspot.com/2011/06/entry-panas-hati-pendekar-berkuda.html

eeeeuuuuwwwwww.....
hahaha....kalo korang baca dr dashboard & korang terbaca bende yg bukan2 maknenyer korang.......?????

hahahaha...terbaek la khalis utk pg yg kurang ceria ni...gelak sambil guling2 dgn kucing kat karpet nih..

tekateki mcm ni best bg masa camping.. hahaha..

@saya YANA..amboi yana..enjoy yg tang mana tu???lalalalala...

saye lelaki pertame yang komen kat sini. segan la. eheks

ada yang pernah baca...ada yang tak pernah...lucah nih...hikhikhikhik

ping

There was an error in this gadget

yang best di sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...