Pages

Support Penaja

Tuesday, May 31, 2011

Tak sesuai tapi berguna

Posted by mykhalis On 8:00 PM 11 comments

Di dalam keadaan tertentu, walaupun sudu kerjanya banyak berfungsi di meja makan, tapi dalam keadaan terdesak, ianya boleh di gunakan sebagai screw driver. Betul tak? sama juga dengan piring boleh dijadikan alas ubat nyamuk.. Ianya terpulang pada kita untuk memaksimumkan kreativiti kita untuk memudahkan kerja seharian..











camne? pernah tengok kerja camni??hehe

11 comments:

hehe...yg mula2 tu...aduh wak malu je

sungguh kreatif manusia sekalian

mcm2 la diorang ni.. apa2pun kreatip!! huhuhu~~

haha... sakit kot kepala yg kat bonet tu..

muahahaha

asalkan bule jekk

erkk globe kt dlm kreta tu gps ape?? haha

hahahahaaa...lawaklah! tapi kreatif

haha tah pape,naik basikal bawak bangkai keta... gilos

haha! mcm2 la manusia ni

dill.

ping

There was an error in this gadget

yang best di sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...