Pages

Support Penaja

Friday, June 3, 2011

Cara terbaik perli kerajaan!!

Posted by mykhalis On 9:22 PM 12 comments

ok.. pertama kali.. kerajaan kita ni tak makan dek perli.. kalau orang perli camne pun tetap dia kata subsidi adalah candu rakyat. Menyebabkan rakyat mabuk..Tapi setakat ni yang tengok mabuk candu ni kompeni-kompeni besar punya owner je..

Kalau wat parti nak lawan nak jadi pembangkang kena tuduh ejen yahudi.. ejen itu,,ejen ini...

So cara terbaik, dengan sedikit idea dan kreativiti.. ada cara lain.. Inilah yang dilakukan oleh penduduk yang tidak tahan dengan aduan mengenai jalan berlubang di daerah mereka. jadi mereka mengambil pendekatan untuk memerli wakil rakyat mereka dengan buat poster seperti di bawah dengan ucapan..


terima kasih kerana memberi kami jalan raya berlubang!!
















rasanya bila wakil rakyat diorang tengok ni faham tak yang sebenarnya diorang kena perli??

12 comments:

x..diorg xkn fhm..alasan diorg rkyt masih cukup makan.

kretif giler..suka pic no 2.. ;)

entah la..pmimpin skrg susah nk faham rakyat

ntah-ntah dorang ingat kena puji kot?

hahhaha..macam2....geli plak part makan mee tuu..huhu

masalahnye dia tengok ke? haha

Wah, kreatif sungguh! Daripada mencetuskan satu pergerakan haram, mereka menggunakan medium ketidakpuashatian mereka menjadi satu "statement of art" yang unik.

...jOm cepat2 kita buat macam nih...
nyampah dah ni...

ping

There was an error in this gadget

yang best di sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...