Cara terbaik perli kerajaan!!

ok.. pertama kali.. kerajaan kita ni tak makan dek perli.. kalau orang perli camne pun tetap dia kata subsidi adalah candu rakyat. Menyebabkan rakyat mabuk..Tapi setakat ni yang tengok mabuk candu ni kompeni-kompeni besar punya owner je..

Kalau wat parti nak lawan nak jadi pembangkang kena tuduh ejen yahudi.. ejen itu,,ejen ini...

So cara terbaik, dengan sedikit idea dan kreativiti.. ada cara lain.. Inilah yang dilakukan oleh penduduk yang tidak tahan dengan aduan mengenai jalan berlubang di daerah mereka. jadi mereka mengambil pendekatan untuk memerli wakil rakyat mereka dengan buat poster seperti di bawah dengan ucapan..

terima kasih kerana memberi kami jalan raya berlubang!!
















rasanya bila wakil rakyat diorang tengok ni faham tak yang sebenarnya diorang kena perli??

Comments

peep said…
terbaik!! haha :P
x..diorg xkn fhm..alasan diorg rkyt masih cukup makan.
Kuah Kacang said…
kretif giler..suka pic no 2.. ;)
Marcella said…
itu kretip katanya..
Cik Teddy said…
entah la..pmimpin skrg susah nk faham rakyat
~~Ticer Wann~~ said…
ntah-ntah dorang ingat kena puji kot?
amny said…
hahhaha..macam2....geli plak part makan mee tuu..huhu
wath said…
masalahnye dia tengok ke? haha
Awan Biru said…
Wah, kreatif sungguh! Daripada mencetuskan satu pergerakan haram, mereka menggunakan medium ketidakpuashatian mereka menjadi satu "statement of art" yang unik.
mOon jOhari said…
...jOm cepat2 kita buat macam nih...
nyampah dah ni...

Popular Posts