Kereta terbesar di dunia

Kereta ini dibina pada taun 1983. Walaupun ianya tidak berfungsi, namun melihat pada rekabentuknya yang detail memang menarik seandainya dapat bergambar.










Khalispun tak tau kenapa last sekali kereta tu kena bakar or terbakar.. rugi gila rasanya

Comments

nelly said…
besarnya !
cmner nak bawak ..gergasi boleh la bawak kan ~
=='
Wanie Affandi said…
agak yg last tu terbakar kot..hahahah..
peep said…
terbakar tuhh.. kesian2.. :(
amna said…
cmne la terbakar.. buat nyemak je kalau x leh guna ;D haha

*mungkin tmpt letak kereta tu x strategik, n hendak dibangunkan / bina bangunan kendiannya
★ aIsyaH ★ said…
wh00a...
besarnya...ase ke y bleyh bwk..
:)
syg pulak trbkr kete tu.masuk muzium pn ok.tp myb kos nk pindah tu lg mhl drp kos buat kereta? tyr je dh besar mcm tyr kpl trbg.
Reena said…
persoalan..knp dibakar @ terbakar, and..mcm mane nak drive nih..hhehe
apitzhnu said…
Beso tol... oh nk bakar tu sbb xnak bayar road tax la tu, mahal sgt hehe

Popular Posts