Pages

Support Penaja

Sunday, May 29, 2011

Kereta terbesar di dunia

Posted by mykhalis On 2:00 PM 8 comments

Kereta ini dibina pada taun 1983. Walaupun ianya tidak berfungsi, namun melihat pada rekabentuknya yang detail memang menarik seandainya dapat bergambar.










Khalispun tak tau kenapa last sekali kereta tu kena bakar or terbakar.. rugi gila rasanya

8 comments:

besarnya !
cmner nak bawak ..gergasi boleh la bawak kan ~
=='

agak yg last tu terbakar kot..hahahah..

terbakar tuhh.. kesian2.. :(

cmne la terbakar.. buat nyemak je kalau x leh guna ;D haha

*mungkin tmpt letak kereta tu x strategik, n hendak dibangunkan / bina bangunan kendiannya

wh00a...
besarnya...ase ke y bleyh bwk..
:)

syg pulak trbkr kete tu.masuk muzium pn ok.tp myb kos nk pindah tu lg mhl drp kos buat kereta? tyr je dh besar mcm tyr kpl trbg.

persoalan..knp dibakar @ terbakar, and..mcm mane nak drive nih..hhehe

Beso tol... oh nk bakar tu sbb xnak bayar road tax la tu, mahal sgt hehe

ping

There was an error in this gadget

yang best di sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...