Pages

Support Penaja

Friday, June 3, 2011

Cuba scroll ke bawah

Posted by mykhalis On 3:00 PM 5 comments

ok..persoalannya, Khalis ada banyak gambar yang panjang2 camni.. sape boleh ajar Khalis untuk setting supaya gambar jadi lebih besar,, ni dah habis besar dah.Kalau la boleh buat besar lagi lagi best

5 comments:

haha.. comel pulak ade rabbit kat bawah tu...

dasar Rabbit interframe! haha

ni belom lagi.. tunggu la the kingdom of apa ya? aku lupa nama bngunan tu.. bakal jadi bngunan tertinggi ni middle east.. tinggi dia, 2 kali ganda dari burj khalifa..

auumm..omelnye rabbit itu!

kalo nk besar resize ler..leh je setting kat belog..tak pon g resize image kat photoshop

ping

There was an error in this gadget

yang best di sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...