Cuba scroll ke bawah

ok..persoalannya, Khalis ada banyak gambar yang panjang2 camni.. sape boleh ajar Khalis untuk setting supaya gambar jadi lebih besar,, ni dah habis besar dah.Kalau la boleh buat besar lagi lagi best

Comments

GeminiGurlz said…
haha.. comel pulak ade rabbit kat bawah tu...
Jangan Kalot said…
dasar Rabbit interframe! haha
kiorsly said…
ni belom lagi.. tunggu la the kingdom of apa ya? aku lupa nama bngunan tu.. bakal jadi bngunan tertinggi ni middle east.. tinggi dia, 2 kali ganda dari burj khalifa..
Naddia said…
auumm..omelnye rabbit itu!

kalo nk besar resize ler..leh je setting kat belog..tak pon g resize image kat photoshop

Popular Posts