Pages

Support Penaja

Tuesday, July 26, 2011

Video Lucu Sakit Hati : Lagu hari guru K-POP

Posted by mykhalis On 11:01 AM 8 comments

Tak tahu nak salahkan budak2 ni ke tak.. Tapi masa Khalis tingkatan 5.. lagu yang glemer pada zaman itu..kasih kekasih in-team.. impian kasih in-team.. dan yang sejenis dengannya.. Jadi kalau persembahan hari guru memang hampir smua kelas irama nasyid tapi tukar lirik jerla..


Tapi camne dengan ini? korang marah tak? Kalau kita bukan pendirik memang lucu..tapi kalau kita seorang guru yang betul-betul ikhlas.. camne?tak percaya?tengok video ni.. kredit pada Dya Adriza..ziarah dia k?

..camne? apa pendapat korang semua.. bukan ke lagu guru ni cikgu je yang nyanyi? tapi udah2la.. kalau melayu wat la melayu.. berzapin ke ape ke..K-pop untuk korea je..k?

8 comments:

budak2 zaman sekarang........terasa diri dah tua sebab kalau hari guru je nyanyi lagu patriot sikit...

ye ker lagu ni... rasa macam lagu sebenar lain jer... pastu ntah sapa pegi edit tukar lagu guru malaysia tu... ehmmmm macam2...

aik . mcm ni pun ada.. haihh mcm2 skang nii

nape rase saket ati ni. isk

dill.

hahaha..lagu asal lain ni..
kenapa mesti lagu ni???tapi kalau sambutan hari guru wat gini mau kena pelangkung dengan guru besar..=)

LOLs!! ni dorg perform lagu lain la.. lagu ape ntah, konon lagu debut dorang la.. and yes, this grup mmg bercita2 nak tiru kpop (tp mereka x ngaku) haha!
dorg penah jadi perbualan hangat kot dulu.. sekapal ngan grup Gula-gula.. yang tu, tau x? :p

ping

There was an error in this gadget

yang best di sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...