Video Lucu Sakit Hati : Lagu hari guru K-POP

Tak tahu nak salahkan budak2 ni ke tak.. Tapi masa Khalis tingkatan 5.. lagu yang glemer pada zaman itu..kasih kekasih in-team.. impian kasih in-team.. dan yang sejenis dengannya.. Jadi kalau persembahan hari guru memang hampir smua kelas irama nasyid tapi tukar lirik jerla..


Tapi camne dengan ini? korang marah tak? Kalau kita bukan pendirik memang lucu..tapi kalau kita seorang guru yang betul-betul ikhlas.. camne?tak percaya?tengok video ni.. kredit pada Dya Adriza..ziarah dia k?

..camne? apa pendapat korang semua.. bukan ke lagu guru ni cikgu je yang nyanyi? tapi udah2la.. kalau melayu wat la melayu.. berzapin ke ape ke..K-pop untuk korea je..k?

Comments

Wanie Affandi said…
budak2 zaman sekarang........terasa diri dah tua sebab kalau hari guru je nyanyi lagu patriot sikit...
dwaty said…
ye ker lagu ni... rasa macam lagu sebenar lain jer... pastu ntah sapa pegi edit tukar lagu guru malaysia tu... ehmmmm macam2...
puteri ain said…
aik . mcm ni pun ada.. haihh mcm2 skang nii
dill said…
nape rase saket ati ni. isk

dill.
Marcella said…
hahaha..lagu asal lain ni..
kenapa mesti lagu ni???tapi kalau sambutan hari guru wat gini mau kena pelangkung dengan guru besar..=)
chechoki said…
LOLs!! ni dorg perform lagu lain la.. lagu ape ntah, konon lagu debut dorang la.. and yes, this grup mmg bercita2 nak tiru kpop (tp mereka x ngaku) haha!
dorg penah jadi perbualan hangat kot dulu.. sekapal ngan grup Gula-gula.. yang tu, tau x? :p
soooooour said…
ni bukan 24:7 ke???lol

Popular Posts