Pages

Support Penaja

Thursday, July 28, 2011

Rekaan Kreatif : Klon wajah sendiri jadi anak patung di Jepun

Posted by mykhalis On 3:30 PM 17 comments


Di sebabkan laman wen ini berbahasa jepun..dan komputer Khalis tak support bahasa jepun dan mandrin.. maka Khalis terjemahkan ikut kefahaman Khalis melalui gambar.




Lagipun.. bukan ramai yang faham kan? Lain la kalau cik ten10 ke.. dia blaja kat Jepun..Kita tengok gambar je la ek.. Tapi sebenarnya pernah tengok benda alah ni kat KLCC tak silap..kita bagi gambar kita kat dia..nanti dia akan menganakpatungkan wajah kita..harga yang tak tahan tue.. dekat 300-400.. tak tahulah kalau sekarang dah murah.





Kenapa ada orang nak anak patungkan diri mereka? ada pelbagai alasan.. boleh reka semula saat di pelamin.. saat masih kurus(sesiapa yang pernah rasa atau mengerti apa itu kurus) hehe..Risikonya jangan kecik atila kalau tetamu datang kat rumah tegor..kenapala anak patung ko ni gemok sangat,, tukar jela.. ambik kepala je..tak ke sakit hati tu.. Tapi sesiapa yang berminat boleh jenguk website ni

17 comments:

memang kreatif org jepun ni!

kla yg berjerawat tu, patung tu ade jerawat gak ke? euww. xnak la. haha

@puteri ain scanner tercanggih agaknya

@situabangka..kantoi berjerawat..hehe

@PT la..mesti masa kecik2 suka main anak patung

eee..comel nye..tp kalo dlm islam leh ke wat eh??? sapa2 tau...

mcam nak buat satu,haha..kalau ada diskaun la..hehe

wah.. cam best jerk... kalau kat malaysia ada cam ni, n kos die RM2 je ke, mau aku wat tiap2 minggu :)

memang sejibik la muka dia ! hehe...

eee tak nak .. rasa seram sangat !!

cantik!!! rasa macam nak buat satu...!

sy suke tp mlm2 seram woo

ngeee....xnk!!! sye takot ngan anak patung camni.. menyeramkan.

ping

There was an error in this gadget

yang best di sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...