Rekaan Kreatif : Klon wajah sendiri jadi anak patung di Jepun


Di sebabkan laman wen ini berbahasa jepun..dan komputer Khalis tak support bahasa jepun dan mandrin.. maka Khalis terjemahkan ikut kefahaman Khalis melalui gambar.




Lagipun.. bukan ramai yang faham kan? Lain la kalau cik ten10 ke.. dia blaja kat Jepun..Kita tengok gambar je la ek.. Tapi sebenarnya pernah tengok benda alah ni kat KLCC tak silap..kita bagi gambar kita kat dia..nanti dia akan menganakpatungkan wajah kita..harga yang tak tahan tue.. dekat 300-400.. tak tahulah kalau sekarang dah murah.





Kenapa ada orang nak anak patungkan diri mereka? ada pelbagai alasan.. boleh reka semula saat di pelamin.. saat masih kurus(sesiapa yang pernah rasa atau mengerti apa itu kurus) hehe..Risikonya jangan kecik atila kalau tetamu datang kat rumah tegor..kenapala anak patung ko ni gemok sangat,, tukar jela.. ambik kepala je..tak ke sakit hati tu.. Tapi sesiapa yang berminat boleh jenguk website ni

Comments

puteri ain said…
lawaa . mcm real .
mas saari said…
memang kreatif org jepun ni!
situaBANGKA said…
kla yg berjerawat tu, patung tu ade jerawat gak ke? euww. xnak la. haha
nk wt jgk...best ape...
mykhalis said…
@puteri ain scanner tercanggih agaknya
mykhalis said…
@kak mas sememangnya
mykhalis said…
@situabangka..kantoi berjerawat..hehe
mykhalis said…
@PT la..mesti masa kecik2 suka main anak patung
CikRangers (CR) said…
eee..comel nye..tp kalo dlm islam leh ke wat eh??? sapa2 tau...
is_isaac said…
mcam nak buat satu,haha..kalau ada diskaun la..hehe
wah.. cam best jerk... kalau kat malaysia ada cam ni, n kos die RM2 je ke, mau aku wat tiap2 minggu :)
meaw said…
memang sejibik la muka dia ! hehe...
aisya sakaria said…
sangat seronok nii !!
Ini Kisah Tia said…
eee tak nak .. rasa seram sangat !!
TK said…
cantik!!! rasa macam nak buat satu...!
Areen said…
sy suke tp mlm2 seram woo
Anonymous said…
ngeee....xnk!!! sye takot ngan anak patung camni.. menyeramkan.

Popular Posts