Pages

Support Penaja

Saturday, July 30, 2011

Terkini : Mengaku kafir dalam facebook

Posted by mykhalis On 5:33 PM 11 comments

Tidak islam = kafir.. betul tak?

Cuba korang tengok ni.. Khalis dapat dari page Jom tutup aurat dan jaga akhlak..

Apa yang korang nampak? dulu dia bertudung.. tapi masa dia bertudung dia jahat..sebab tu orang pertikaikan dia punya agama.. jadi dia ambil keputusan kafir..dan dia mengaku bahawa dia tidak percaya akan islam lagi.. Khalis ingat ini profile paslu..jadi Khalis bukak page dia.. ada.. siap bertunang lagi..

Nampaknya, betulla.. agama islam di zaman sekarang di praktikalkan dalam 2 perkara.. pertama akad nikah,, dan kedua majlis pengebumian.. Khalis tak mahu potong nama ni.. jadi korang add la dia.. nasihatkan.. kalau dia kena hack.. orang yang hack sangat jahanam perangainya..

Khalis betul betul berang rasanya.. camne boleh ada orang berpendidikan cam dia leh wat statement camtue..Kalau Khalis salah kerana tak sorokkan dia,, Khalis terima teguran..tapi kalau mempertahankan tindakan dia..korangpun sama juga!!

11 comments:

bila iman dah xda dalam diri~ mnta djauhkan~ semoga dia kembali pada yang maha berkuasa~ amin

peh,serius shit...
minta dijauhkan

tk de cuak lg dah ni..tu berani je ckp mcm tu..kih kih kih

astaghfirullah..... moga cepat dia tersedar sebelum terlambat

bukan islam tu x meyakinkan,...ttp umat islam yg tidak mengamalkan ajaran islam yg sebetulnya..

astagfirullah...agama pulak dipermainkan..

This comment has been removed by the author.

astagfirullah..
semoga Allah membuka pintu hati dia untuk bertaubat..amin...

kalau lah pasal pertanyaan tntang tudung,,mnyebab kn dia jadi murtad,baik jangan dicipta tudung,,,pakai jer kain sembahyang kiter wat ttp aurat,,islam xpnah ssh kn kite hanya hal tudung,,sikit2 tudung,,,pelik kan,,:),,islam ttp indah!!

imannye x kuat..ija dlu b'kawan ramai...xkire bangsa dn agama...dn ade bbrp org kwn kristian cube mengajak ija convert agama mereka...mereka beri soalan yg b'bagai utk kelirukan ija...ija jwb dgn tenang dn sstgh nye ija rujuk pd ustaz atau ustazah..ija pn bce bible jgk, hanya utk fhm kn agama mereka dn bkn t'pengaruh...Alhamdulillah, mereka x pernah halang ija terus dgn agama ija..ija bkn lah alim sgt...tp dlm diri dn hati ttp kne kuatkn iman...dugaan ade kt mane2 je..

klau dia pakai tudung tp perangai teruk mcm setan..bkn salah agama yg di anuti tp salah individu tu sendiri..

ping

There was an error in this gadget

yang best di sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...