Pages

Support Penaja

Thursday, July 28, 2011

Gambar Lucu : Kemalangan paling mahal kerana seorang wanita

Posted by mykhalis On 1:29 PM 15 comments


Tajuk dah wat kaum hawa panasss je kan? Tapi Khalis nak menyedapkan cerita,,wanita ini bukan sebarang wanita.. wanita ini berambut perang.. atau omputih panggil blonde... so.. sape yang tak perangkan rambut tak termasuk dalam entry kutukan ni kan?


Kejadian ini berlaku di Monte Carlo.. ( tiba tiba teringat filem Count of Monte Cristo) di mana pompuan blonde ini telah mencipta satu situasi di mana melibatkan semua supercar kelas A terperangkap dalam kemalangan.. Dan kalau di kira pada jumlah harga semua kereta yang terlibat.. lebih kurang RM3.6juta.


Kereta yang terlibat antaranya  Ferarri,..Aston Martin..Mercedes.. perghh..Kerana situasi ini..berpusu pusu orang menangkap gambar..yerla..bukan senang nak tengok kemalangan camni..tapi takdela ngeripun..cuma kereta tak boleh bergerak..nanti calar balar..

nak versi sebenar boleh baca di sini

15 comments:

hahahahahahahah..giler r...omputih selalu cakap..blonde girl stupid..

hahahahahaha...serius... kelakar~~~~

wahahha.keta semua tak nak kalah en. ;p

elah gigi jerk dieorang nak repaire blek keta dieorang tu kn :)

Maknanya....
kereta buatan Malaysia terselamatlah dalam kemalangan ini...

@wanie semamngnya mereka terkenal sebegitu

@lisa kalau terkena kat kita tak taula kelakar ke tak

@bella nak wat camne..semua mahal2 belaka

@top kalau sendiri takpe..takut pinjam

@sutera tak berbaloi ape ek?

@koding.. kalaula kereta malaysia ada..kompom dah remuk dah

pehhhhhh! sampai amik gambar,hehe!

gle arh..sumer kete nak hebat tuh :p...eheh

perempuan tu da wat apa???cmne leh eksiden??

ping

There was an error in this gadget

yang best di sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...