Gambar Lucu : Kemalangan paling mahal kerana seorang wanita


Tajuk dah wat kaum hawa panasss je kan? Tapi Khalis nak menyedapkan cerita,,wanita ini bukan sebarang wanita.. wanita ini berambut perang.. atau omputih panggil blonde... so.. sape yang tak perangkan rambut tak termasuk dalam entry kutukan ni kan?


Kejadian ini berlaku di Monte Carlo.. ( tiba tiba teringat filem Count of Monte Cristo) di mana pompuan blonde ini telah mencipta satu situasi di mana melibatkan semua supercar kelas A terperangkap dalam kemalangan.. Dan kalau di kira pada jumlah harga semua kereta yang terlibat.. lebih kurang RM3.6juta.


Kereta yang terlibat antaranya  Ferarri,..Aston Martin..Mercedes.. perghh..Kerana situasi ini..berpusu pusu orang menangkap gambar..yerla..bukan senang nak tengok kemalangan camni..tapi takdela ngeripun..cuma kereta tak boleh bergerak..nanti calar balar..

nak versi sebenar boleh baca di sini

Comments

Wanie Affandi said…
hahahahahahahah..giler r...omputih selalu cakap..blonde girl stupid..
lisa lis said…
hahahahahaha...serius... kelakar~~~~
beLLa said…
wahahha.keta semua tak nak kalah en. ;p
elah gigi jerk dieorang nak repaire blek keta dieorang tu kn :)
[sutera kasih] said…
tak berbaloi kot haha
Koding said…
Maknanya....
kereta buatan Malaysia terselamatlah dalam kemalangan ini...
mykhalis said…
@wanie semamngnya mereka terkenal sebegitu
mykhalis said…
@lisa kalau terkena kat kita tak taula kelakar ke tak
mykhalis said…
@bella nak wat camne..semua mahal2 belaka
mykhalis said…
@top kalau sendiri takpe..takut pinjam
mykhalis said…
@sutera tak berbaloi ape ek?
mykhalis said…
@koding.. kalaula kereta malaysia ada..kompom dah remuk dah
meaw said…
pehhhhhh! sampai amik gambar,hehe!
chii said…
gle arh..sumer kete nak hebat tuh :p...eheh
soooooour said…
perempuan tu da wat apa???cmne leh eksiden??

Popular Posts