Rekaan Kreatif : 5 rekaan pilihan

 Bagaimana dengan jam terbalik nie.. mudah tapi unik kalau diletakkan di penjuru rumah anda

 Sikat berbentuk pistol dan pisau rambo? kenapa tidak.. menguatkan lagi imej lelaki gagah anda
Tali Rak buku.. mesti tak pernah terfikirkannya..tapi selepas melihatnya ingin buat segera.. betul tak?kreatiff



 Kapal terbang makan? apakah yang lebih seronok dari melihat si manja membuka mulut ketika kita nak suapkan makanan dan ketika dia nak tutup mulut kita tarik balik kapal terbang sudu dengan buat sedikit senyuman seorang jenius..heh
Bekas ais yang berbentuk bola, emping salji dan neutron.. di tengari buta bersama tersayang minum sirap ais berbentuk akan buatkan hubungan lebih intim,, lagik lagik di hari Khalis malam Jumaat.. percayalah
jadi bagaimana dengan rekaan minggu ini? terpikat tak?

Comments

MFI said…
sangat menarik...sikat pisau rambo tu style giler
Cik TeN10 said…
sudu kapal terbang tu kan.. bleh guna time nak bg budak makan ubat.. budak2 kan tak suka makan ubat.. bila tgk sudu mainan tu trus lupa pasal ubat mesti excited je nk makan.. haha >.<
mas saari said…
comelnya bekas ais batu tu, ada jual tak kat sini!
Ezay Hadry said…
tali rak buku tu tak pernah terfikir..hehe tapi memang comel la landasan tu..nanti tak pasal2 baby nak makan banyak..hihi
cik sakdi said…
tali rak buku xleh sumbat banyak buku ni. nnt jatuh. hehe
aisya sakaria said…
wow hebat semuanya ni.. tp kalau sikat bentuk pisau rambo tu, kalau bergaduh, tak pasal2 org salah faham tuduh kita ada niat membunuh kalau time tu sikat tu ada dengan kita. huhu
Ini Kisah Tia said…
tertarik dengan ais tu .. cantikkkk :)
Ini Kisah Tia said…
tapi lepas tengok video tu rasa sayang pulak dengan ais tu . macam membazir jek .. huhuh
chii said…
chii suka sudu ngan bekas ais...sgt cool ar
Areen said…
sudu kpl trbg tu sgt seswai, ada jual kat pasaran tak hihi

Popular Posts