Pages

Support Penaja

Thursday, July 28, 2011

Rekaan Kreatif : 5 rekaan pilihan

Posted by mykhalis On 5:21 PM 11 comments

 Bagaimana dengan jam terbalik nie.. mudah tapi unik kalau diletakkan di penjuru rumah anda

 Sikat berbentuk pistol dan pisau rambo? kenapa tidak.. menguatkan lagi imej lelaki gagah anda
Tali Rak buku.. mesti tak pernah terfikirkannya..tapi selepas melihatnya ingin buat segera.. betul tak?kreatiff



 Kapal terbang makan? apakah yang lebih seronok dari melihat si manja membuka mulut ketika kita nak suapkan makanan dan ketika dia nak tutup mulut kita tarik balik kapal terbang sudu dengan buat sedikit senyuman seorang jenius..heh
Bekas ais yang berbentuk bola, emping salji dan neutron.. di tengari buta bersama tersayang minum sirap ais berbentuk akan buatkan hubungan lebih intim,, lagik lagik di hari Khalis malam Jumaat.. percayalah
jadi bagaimana dengan rekaan minggu ini? terpikat tak?

11 comments:

sangat menarik...sikat pisau rambo tu style giler

sudu kapal terbang tu kan.. bleh guna time nak bg budak makan ubat.. budak2 kan tak suka makan ubat.. bila tgk sudu mainan tu trus lupa pasal ubat mesti excited je nk makan.. haha >.<

comelnya bekas ais batu tu, ada jual tak kat sini!

tali rak buku tu tak pernah terfikir..hehe tapi memang comel la landasan tu..nanti tak pasal2 baby nak makan banyak..hihi

tali rak buku xleh sumbat banyak buku ni. nnt jatuh. hehe

wow hebat semuanya ni.. tp kalau sikat bentuk pisau rambo tu, kalau bergaduh, tak pasal2 org salah faham tuduh kita ada niat membunuh kalau time tu sikat tu ada dengan kita. huhu

tertarik dengan ais tu .. cantikkkk :)

tapi lepas tengok video tu rasa sayang pulak dengan ais tu . macam membazir jek .. huhuh

chii suka sudu ngan bekas ais...sgt cool ar

sudu kpl trbg tu sgt seswai, ada jual kat pasaran tak hihi

ping

There was an error in this gadget

yang best di sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...