Pages

Support Penaja

Sunday, July 24, 2011

Gambar Haiwan : Bila ibu beruang mempertahankan anaknya

Posted by mykhalis On 1:56 PM 2 comments

Kalau korang sukakan saluran Nat Geo.. korang mesti perasan ada satu rancangan di mana merakamkan perasaan ibu dan anak binatang binatang.. Contoh bagaimana Gajah menjaga anaknya yang mati.. Anak monyet yang memeluk ibunya yang ditembak.. Membuktikan..haiwan memiliki keupayaan berkasih sayang dan lindung melindungi.

Begitulah yang digambar di dalam gambar ini. Bagaimana ibu beruang mempertankan anak anaknya dari harimau. Secara teorinya takkanla harimau kalau dengan beruang.. tapi kalau ingat ingatkan balik kartun disney Jungle Boy.. memang harimau tak mampu lawan dengan beruangpun kan?












hehhe..lari harimau tue.. berani nak kacau ibu ek?

2 comments:

protective mother :')
Allah maha kuasa.. subhanaAllah..

kat nat geo dulu ade wat pasal saintis,diorang kaji sape lg kuat rimau ke beruang.. last2 diorang wat robot ikot kekuatan semua, last2 beruang memang lg kuat sbb tenaga tgn n tenaga hempap dia kuat 2x ganda dr rimau. sekali dia cepuuk leh hancur muke. hehe

ping

There was an error in this gadget

yang best di sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...