Pages

Support Penaja

Monday, July 25, 2011

Gambar Ngeri : Model Kurus kering

Posted by mykhalis On 10:56 AM 21 comments

Khalis melihat perempuan yang terlalu kurus adalah wanita yang terseksa.. Demi cantik ( yang mereka sahaja rasakan cantik ) wanita kurus ini begitu menjaga apa yang mereka makan. Adakala seharian mereka dibekalkan dengan susu kocak ataupun minuman blender yang terdiri dari pelbagai jenis buah buahan atau herba.

Apa pendapat korang? adakala cam tak logik je kalau tengok butik baju ambil model kurus kering memperagakan pakaian mereka sedangkan realitinya, pengguna bukanlah memiliki kekurusan cam model..betul tak?









Tapi alang alang nak kurus kering lehla jadi cam kat bawah ni.. hehehe



21 comments:

dh mcm org somalia tak ckp mkn aku tgok. haishh.....


**aku ni dpt turun perot yg moncet ni pun dh suke.. hahahahaha....

subhanallah! kurus yg amat!! ngeri tengok. kalau tempat diorg ade taufan, kompom model2 ni terbang dulu.

kurus sangat tu, tak sesuai langsung, tapi kakak nak ketawa untuk gambar bawah sekali hihi

nak jadi yg macam last picture !
HAHAHA ;D

totally boned!! hahaha..hodoh bebenor rupanya

gmbr 2nd nampak mcm org somalia...

valium diazepam diazepam online usa - diazepam dosage 4 mg

order valium no prescription valium sale online india - valium and methadone drug interactions

ativan 2mg ativan overdose cats - ativan vs xanax mg

generic xanax alprazolam 0.5mg drug test - xanax and wine effects

cheap generic ativan ativan how fast does it work - ativan dosis

buy generic ativan ativan side effects and withdrawal - ativan withdrawal symptoms in infants

xanax anxiety xanax withdrawal forum - xanax 2mg cheap

ativan online ativan addiction - ativan recreational dose

buy generic valium buy valium online mexico - valium effects dogs

buy ambien generic form of ambien cr - ambien side effects funny

buy soma online generic soma carisoprodol - carisoprodol 350 mg dosage

ping

There was an error in this gadget

yang best di sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...