Kisah Romantis : Kasih selamanya

Sebelum baca post ni boleh la baca kisah romantik hingga ke akhir hayat.. Kerana sebenarnya kisah romantik yang Khalis nak kongsikan hanyalah gambar sahaja. Gunakan perasaan romantik anda membayangkan kasih sayang yang ada dalam gambar ini.

rasa rasanya boleh agak tak apa yang terjadi..Khalis wat entry ni sebab isteri Khalis demam.. Khalis pula tak pandai jaga orang demam.. sian dia.. jadi kalau esok dia bangun tido dan baca entry ni Khalis harap semoga dia senyum.. yerla..orang demam asyik monyok je..sayangilah yang tersayang sementara dia masih ada.. bila dah pergi..tak guna dah nak jerit sayang pun..betul tak?

Comments

dill said…
terharu.

dill.
tak paham, nape botak??
vampire's lovex said…
semoga isteri khalis cepat sihat ! :)
♛I'm Eqa♛ said…
woaa .. dapat hayati laa .. ^_^ sweet sgt !
En iLham said…
wah
bro khalis tengah berjiwang dalam diam
semoga isteri cepat sembuh
belikan bubur mcd untuk wife..hehe
Cik TeN10 said…
alaa.. bg la dia makan ubat.. bancuhh air utk dia.. nk best lg masakkan bubur ke.. =)
amna said…
cinta suci kata orang, tanpa mengira kekurangan pasangan, tetap menyayangi sepunuh hati..

p/s: semoga isteri mr.khalis cepat sembuh & ceria selalu :)
Miss A said…
so sweet~

even awek dia botak,or isteri dia,laki tu still setia dgn girl tu T.T
Fyqa said…
syg bini dia tuh.
ArulchelseA said…
alamak aii...romantik la plak..bgus2...
lisa lis said…
bukan takat ms skit jer kena jaga.. sebelum dan selepas..rasa sgt2 dhargai~ terasa indahnya kasih syg tu~

Popular Posts