Pages

Support Penaja

Monday, July 25, 2011

Kisah Romantis : Kasih selamanya

Posted by mykhalis On 9:55 PM 14 comments

Sebelum baca post ni boleh la baca kisah romantik hingga ke akhir hayat.. Kerana sebenarnya kisah romantik yang Khalis nak kongsikan hanyalah gambar sahaja. Gunakan perasaan romantik anda membayangkan kasih sayang yang ada dalam gambar ini.

rasa rasanya boleh agak tak apa yang terjadi..Khalis wat entry ni sebab isteri Khalis demam.. Khalis pula tak pandai jaga orang demam.. sian dia.. jadi kalau esok dia bangun tido dan baca entry ni Khalis harap semoga dia senyum.. yerla..orang demam asyik monyok je..sayangilah yang tersayang sementara dia masih ada.. bila dah pergi..tak guna dah nak jerit sayang pun..betul tak?

14 comments:

semoga isteri khalis cepat sihat ! :)

woaa .. dapat hayati laa .. ^_^ sweet sgt !

wah
bro khalis tengah berjiwang dalam diam
semoga isteri cepat sembuh
belikan bubur mcd untuk wife..hehe

alaa.. bg la dia makan ubat.. bancuhh air utk dia.. nk best lg masakkan bubur ke.. =)

cinta suci kata orang, tanpa mengira kekurangan pasangan, tetap menyayangi sepunuh hati..

p/s: semoga isteri mr.khalis cepat sembuh & ceria selalu :)

so sweet~

even awek dia botak,or isteri dia,laki tu still setia dgn girl tu T.T

alamak aii...romantik la plak..bgus2...

bukan takat ms skit jer kena jaga.. sebelum dan selepas..rasa sgt2 dhargai~ terasa indahnya kasih syg tu~

ping

There was an error in this gadget

yang best di sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...