Pages

Support Penaja

Tuesday, July 26, 2011

Kartun Best : 10 tahun dahulu

Posted by mykhalis On 8:35 AM 8 comments

Kalau bukan surat suruh bayar ptptn, bil astro, bil tertunggak celcom, tak merasala nak surat.. Khalis berazam tahun ni nak post kad raya kat kawan-kawan sekolah..utm.. tengok berapa keping tahun ni dapat.. hehe..tahun lepas..ermm..

8 comments:

kalau dulu-dulu sentimental value banyak.. tiap kali dtgnye Ramadhan pasti sibuk je ajak mak gi beli kad raya.. nk berbalas kad raya dgn kawan-kawan.. =)

kalau dulu-dulu sentimental value banyak.. tiap kali dtgnye Ramadhan pasti sibuk je ajak mak gi beli kad raya.. nk berbalas kad raya dgn kawan-kawan.. =)

totally agree..adehh lagi satu email dari fb..malas nak bukak satu2..delete lagi lah..banyak je menyemak kan..

dapat surat pn banyak bil je...tapi skang pun dh banyak nak tukar ngan on9 je :(

betul sangat! skrg ni beribu2 emel da tak kisah da..huhu..tp dapat surat sekeping pun da excited. hee

dekat blogger ta nak pos kad raye ?? hehehe ~

betul2...jom kita post2 kad raya..=D syok!!

saya berazam nak pos kad raya awal untuk mak bapak. kamu mahu? :-)

khalis jgn lupa anta kad raya kat sy sekali na~ jgn anta kat fb..nnti sy delete hehehehe~ ><

ping

There was an error in this gadget

yang best di sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...