Kartun Best : 10 tahun dahulu

Kalau bukan surat suruh bayar ptptn, bil astro, bil tertunggak celcom, tak merasala nak surat.. Khalis berazam tahun ni nak post kad raya kat kawan-kawan sekolah..utm.. tengok berapa keping tahun ni dapat.. hehe..tahun lepas..ermm..

Comments

Cik TeN10 said…
kalau dulu-dulu sentimental value banyak.. tiap kali dtgnye Ramadhan pasti sibuk je ajak mak gi beli kad raya.. nk berbalas kad raya dgn kawan-kawan.. =)
Cik TeN10 said…
kalau dulu-dulu sentimental value banyak.. tiap kali dtgnye Ramadhan pasti sibuk je ajak mak gi beli kad raya.. nk berbalas kad raya dgn kawan-kawan.. =)
Ezay Hadry said…
totally agree..adehh lagi satu email dari fb..malas nak bukak satu2..delete lagi lah..banyak je menyemak kan..

dapat surat pn banyak bil je...tapi skang pun dh banyak nak tukar ngan on9 je :(
dayang said…
betul sangat! skrg ni beribu2 emel da tak kisah da..huhu..tp dapat surat sekeping pun da excited. hee
deeya said…
dekat blogger ta nak pos kad raye ?? hehehe ~
Wanie Affandi said…
betul2...jom kita post2 kad raya..=D syok!!
blog-tips-kurus said…
saya berazam nak pos kad raya awal untuk mak bapak. kamu mahu? :-)
lisa lis said…
khalis jgn lupa anta kad raya kat sy sekali na~ jgn anta kat fb..nnti sy delete hehehehe~ ><

Popular Posts