Pages

Support Penaja

Tuesday, March 20, 2012

Memang siot DVD ni

Posted by mykhalis On 4:24 PM 2 comments

Makan malam seorang diri? Kesunyian? tidak ada duit yang banyak? tidak ada masalah lagi.. kini sebuah syarikat mengeluarkan 5 set DVD untuk anda boleh gunakannya.


Fungsinya? mudah sahaja.. pasang DVD.. dan akan ada awek menemani anda makan.. mereka akan bercerita kesedapan makanan..memuji anda.. dan apa sahaja yang membuatkan anda tidak akan rasa sunyi..


Dengan Moto " Kini tidak akan sunyi lagi" DVD ini akan menarik minat ramai pembeli..

2 comments:

bro, gambar yang diambil dari internet tak boleh letak watermark blog ko.. itu sudah mencuri namanya.. aku dah lama tengok ko duk letak watermark blog ko kat gambar yang ko ambil dari internet.. ko nak kene saman dengan owner gambar tu ker?

ping

There was an error in this gadget

yang best di sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...