Pages

Support Penaja

Thursday, March 22, 2012

Pelakon video lucah bersetuju menemani budak lelaki ke prom tapi dihalang pihak sekolah

Posted by mykhalis On 1:44 PM 1 comments

inilah pelakonnya..malas bagi tau nama nanti korang google.. kalau rajin nak google image tak taula..bab ni rajin je nak wat kajian kan?cehh

wut?macam filem The Girl next door mengenai seorang nerd yang jatuh cinta pada jirannya.. dan rupanya jiran barunya merupakan seorang bekas pelakon filem lucah.

Seorang remaja cuba mengajak pelakon lucah untuk menemaninya ke prom.. ajakannya melalui tweeter diterima dengan syarat remaja itu membayar tambang penerbangannya.


Budak lelaki bernama Mike batu"stone" dengan kembang hidung dah dapat membayangkan betapa berlagaknya depan member2 dia menari dengan pelakon lucah. Pihak sekolah yang mengetahui mengenai perkara ini telah menghalang usaha Mike dari berjaya.

Bagi mereka..kalau pihak sekolah benarkan kali pertama..takut dikemudian hari prom akan dipenuhi pelakon lucah mahupun pelacur.

Soalan? kenapa mat saleh panggil pelakon filem blue porn STAR?? adakah mereka bintang? mana lagi jijik pelacur dengan pelakon video lucah... dan paling jijik budak melayu islam rakam video lucah sebab cinta... dah la macam pelacur.. rakam free.. tersebar malu keluarga ye tak?

1 comments:

"PORN" star... panjangkan sket pornography star ertinye mereka yg berlakon didalam bidang pornography

ping

There was an error in this gadget

yang best di sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...