Pages

Support Penaja

Wednesday, March 21, 2012

Panass.. Girl's Generation di Konsert F1 hujung minggu ini!!

Posted by mykhalis On 12:51 AM 0 comments

Kompom!! SDND akan datang Malaysia.. Khalis kalau baca blog ni dari dulu lagi memang peminat jugakla.. terutama sape lagi kalau bukan Yoona.. tapi suka tengok kat TV jela..

Tak sangka lak diorng nak datang Malaysia.. tertanya tanya jugak.. Apa kata JAKIM? halal ke haram konsert ni.. Hassan Ali pejuang akidah.. ada wat bantahan tak.. Ibrahim Katak Perkasa.. tak menghina ketuanan melayu ke tengok orang Korea golek2 punggung atas pentas.

Kita bukan apa.. tak maula nanti peminat Erykah Badu cakap artis depa kena Banned.. KPOP HALAL????

Taknak ada kekeliruan k?

UPDATED (8pm, 20 March): It's been confirmed: the unnamed K-Pop band which was roped in for the Twin Towers @Live concert this weekend is none other than Girls Generation (also known as SNSD).

Arguably one of Korea's biggest and most successful bands, Girls Generation have, to date, released three Korean albums, three Korean mini-albums, one Japanese full album and a number of hit singles. Their 2009 hit single ”Gee” holds the record for being the longest running No. 1 song on KBS Music Bank having held the No. 1 chart ranking for nine consecutive weeks.

The sexy girls from Korea will be performing for the first time in Malaysia.
Besides Girls Generation, Orianthi, Kelis and Nicole Scherzinger, some of Malaysia’s top artistes including multiaward winning stars Faizal Tahir, Reshmonu and James Baum will also be taking the stage.

The concert is free for the public, so ladies and gentlemen, prepare for a massive downtown party!

Sonok la korang berjoget pasni ek?

0 comments:

ping

There was an error in this gadget

yang best di sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...