Awek sendiri bongkarkan kegiatan rakam rakan sekerja dalam tandas

Seorang wanita yang menemui cakera digital video (DVD) dalam beg teman lelakinya terkejut apabila melihat kadungannya, rakaman sulit aksi 14 wanita rakan sepejabat lelaki itu dalam tandas.


Rachel Jones, 27, dari Swansea, Wales Selatan, kemudian menghantar mesej menerusi telefon kepada wanita terbabit, memberi amaran kepada mereka mengenai kewujudan kamera tersembunyi dalam tandas di pejabat mereka.

Sebuah mahkamah diberitahu, ia menjadi mimpi ngeri bagi setiap wanita apabila Rachel, pekerja sebuah kedai, membongkar kegiatan teman lelakinya, Matthew Hopkins, 29.

Mahkamah juga diberitahu, Rachel mahu melindungi 14 wanita itu. Dia merampas telefon bimbit lelaki itu untuk menghantar mesej kepada wanita berkenaan: “Saya ada sesuatu yang menyedihkan untuk memberitahu anda. “Dia merakam gambar anda di tandas pejabat. Saya mohon maaf kerana terpaksa memberitahu anda.

Dia begitu teruk.” Bagaimanapun, Hopkins, semalam hanya dihukum melakukan kerja kemasyarakatan selama tiga tahun selepas didapati bersalah merakam 14 wanita dalam tandas di Jabatan Pelajaran Swansea, Wales Selatan.

Pendakwa raya, Natasha Morgan berkata: “Hopkins membeli kamera mengintip menerusi eBay dan memasangnya di tandas, di sebalik dinding. “Kamera itu mula meramkam apabila ada orang memasuki tandas itu.”

Comments

Popular Posts