Pages

Support Penaja

Wednesday, March 21, 2012

Jay-Z Larang Rihanna Temui Anaknya

Posted by mykhalis On 11:46 AM 0 comments


PASANGAN Beyonce Knowles dan Jay-Z yang baru sahaja mendapat cahaya mata iaitu Ivy Blue Carter mempunyai peraturan khusus untuk penyanyi Rihanna.

Jay-Z dilaporkan berkata dia tidak akan membenarkan penyanyi lagu We Found Love itu menemui anaknya jika dia masih berhubungan dengan bekas kekasihnya, Chris Brown.

Penyanyi rap terkenal itu menegaskan dia tidak menggemari Chris terutama sekali selepas peristiwa Rihanna dibelasah pada tahun 2009.

Pasangan kontroversi itu baru-baru ini kembali menjalinkan hubungan walaupun hanya sekadar kawan dan telah bekerjasama untuk versi remix lagu Rihanna berjudul Birthday Cake.

Dalam pada itu, Beyonce dan Jay-Z yang sangat menentang dengan apa juga hubungan antara mereka berkeras supaya Rihanna tidak kembali kepada Chris.

Rihanna
 
"Jauhi diri Chris atau dia tidak akan dapat berjumpa dengan anak kami," katanya.

Jay-Z kecewa dengan tindakan Rihanna kerana dia bukan sahaja sebagai mentor kepada penyanyi itu malah telah menganggapnya sebagai adik dan hubungan mereka sangat rapat.

"Saya ingin Blue mempunyai contoh positif di sekelilingnya dan bukan seseorang yang senang memaafkan pihak yang telah mengasarinya," ujarnya.

Platun lagu Empire State of Mind itu turut meminta isterinya menyampaikan pesanan itu kepada Rihanna.

0 comments:

ping

There was an error in this gadget

yang best di sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...