Jual kucing rebus ikut jenis... parsi ada.. kampung ada,,., egypt ada... mau?


Di Guangdong China ada makanan yang namanya kucing rebus, atau "water boiled live cat". Di restoran tersebut pelanggan boleh memilih jenis kucing yang akan disantap, ada yang kucing biasa (kucing liar) atau kucing highclass seperti kucing persia dan lain-lain.






Harganya pun bermacam untuk setiap bahagian tubuh kucing, misalnya

* Cat meat¥10 ($1.25)/lb
* Cat's brain ¥30 ($3.5)/lb
* Cat's intestine ¥50 ($6.4)/lb



Kucing  dipukul, lalu kucing tersebut akan di celur kedalam yang air mendidih hidup - hidup, kemudian kucing tersebut akan dibuang kulitnya agar dapat dimasak kembali. Tukang masaknya berkata "semakin hebat siksaan yang diterima si kucing, maka rasanya akan semakin nikmat !!" ( gila betul chefnya)

Comments

Raden said…
jahanam punye manusia. bangang. tggu la kat akhirat nanti. semakin sekse semakin nikmat kan..nak sangat
Faezah Zali said…
tak ada belas kasihan langsung diorg ni
BODOH NYE CINE NI BUNOH KUCING TENGOK LAH DIE NANTI KAT AKHIRAT !!!
Anonymous said…
Haram jadah btoi....cina makan babi banyak sangat jd mcm ni la....
NOR HUSNA AINI BTE ED ROSDI said…
kenapelah bodoh sangat dia orang ni, nanti kat akhirat kau orang teremalah balasan

Popular Posts