Pages

Support Penaja

Saturday, July 2, 2011

Kenapa lelaki tak jadi model pada kereta

Posted by mykhalis On 1:50 PM 12 comments




Pernah mintak kalendar dari kedai motor tak? Tipu la tak pernah... duluuuuu-duluuu( maknanya zaman duluuuuu) pernah la mintak kat kedai moto..hehe.. bukan ape..Kalendar dia lain macam sikit modelnya.. gambar-gambar tu wat bersemangat je sepanjang masa..wahahha.. kan? sape tak suka tengok gambar motor yang kilat2 dalam kalendar tue.. model?tak kesahpun..alaa,,masa tue budak2..tak minat laa pompuan2 seksi nie..dosee

Tapi.. dah besar ni..kerap pulak nampak model.. rupanya bukan kat barat je.. kat Malaysiapun sama ooo.. wat la pertandingan model..mesti ramai je nak join.. betul tak?Jom kita tengok perbezaan andainya lelaki dan wanita bertanding untuk jadi model kenderaan












 Kalau la kalender guna model lelaki jangan tipula..orang perempuan mesti ada gantung dalam bilik punye..takpun sorok2 dalam fail atau bekas pensel..betul tak?





12 comments:

geli tngok laki2 buat macam tu.. huhu

Hahahaahhhaahaaaaadooiiii!! =P

kalau lelaki buat nampak pelik+keji gilerrr...maluuuu wo! hahaa

buruk beno la bila model laki ganti model pompuan.. geli wei... apa pon x bley.. =)

HAHA. berok beno rupenye..

bab menonggeng tu tak boleh blah..FAILED!!hahaha ;D

giler....
muntah darah aku gambo kalender ni...

what the?? hahahhaa. geli aku tengok. boleh je laki jd model sbnonye, tapi liuk lentok tu, err. tak perlu kot. ;p

ping

There was an error in this gadget

yang best di sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...